debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Автомобіль тижня. Chery Tiggo 8 Pro Назад

Автомобіль тижня. Chery Tiggo 8 Pro

Кросовер з повним приводом та трирядним салоном вже прибув до України. Яка ціна?

В українських автосалонах бренду Chery вже давно не побачиш асортименту хетчбеків та седанів, але лінійка дуже популярних в наші дні кросоверів ще ніколи не була такою широкою, як зараз. Донедавна там не можна було знайти хіба що паркетників з приводом на всі колеса та семимісним салоном. Однак днями з'явилась нова пропозиція — флагманський Chery Tiggo 8 Pro.

Чері Тігго 8 про

Стилістично новий автомобіль дуже нагадує дещо компактніший Tiggo 7 Pro. Але витягнутий у довжину до 4,7 метра і має просторіший салон і сучасніше начиння світлодіодної оптики. Зрештою обидва кросовери виконані в останній версії корпоративного стилю Chery: з великою фальшрадіаторною решіткою та масивною кормою.

Что выбрать? Haval H6 или Chery Tiggo 7

Інтер'єр нового Chery Tiggo 8 Pro виявився досить типовим для нових паркетників. Перед водієм встановлено величезний модуль з екранів “мультимедійки” та панелі приладів, а на центральній консолі перед селектором КПП розмістили третій екран, головним призначенням якого стало керування кліматичною установкою.

На гальорці з цікавого можна виділити тільки сидіння другого та третього ряду з регулюваннями: окрім того, їх можна скласти та отримати величезний багажний відсік у 1930 літрів. При цьому, якщо опустити тільки крісла третього ряду за спинками другого можна отримати 892 літри об'єму, хоча при повній посадці у багажнику поміститься максимум 192 літри поклажі.

Тест-драйв Chery Tiggo 7 Pro: без прежнего привкуса

Компанія Chery не має звички пропонувати широку лінійку двигунів для кожної своєї моделі, і новий Tiggo 8 Pro не став виключенням. Якщо усі інші автомобілі китайського бренду пересуваються за допомогою 1,5-літрових бензинових двигунів різної потужності, то під капотом нового флагмана вже використовується дволітровий турбомотор SQRF4J20. На межі своїх можливостей він може розвивати 245 кінських сил і 345 Н·м крутного моменту, чого достатньо, щоб великий кросовер міг розвивати швидкість у 210 км/год.

Чері Тігго 8 про

Зазвичай виробники з КНР не поширюють даних про динаміку розгону, але вказали орієнтир по витратах. У комбінованому циклі флагманський кросовер має споживати близько 9/л на 100 км, що можна назвати не лише заслугою турбованого двигуна, а і перевагою преселективного 7-діапазонного “робота” з двома зчепленнями. Особливо якщо згадати, що йдеться про чималий повноприводний кросовер.

Что выбрать? Renault Arkana или Chery Tiggo 7

Що ж до комплектацій, то для нашого ринку підготували тільки одне виконання з дуже претензійною назвою Premium. Проте, з цим виконанням ми отримаємо кросовер з адаптивним круїз-контролем, камерою кругового огляду, системою контролю рядності, безключовим доступом в салон та багатьма іншими корисними функціями. За це все дилери просять щонайменше 1 425 000 гривень.

Може здатись, що з таким прайсом новинка мала б стати найдоступнішим 7-місним кросовером, але цей статус вже давно належить компактнішому Jetour X70, ціни на який стартують з 791 800 гривень.

Новий Chery Tiggo 8 Pro: що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Втім, Tiggo 8 Pro буде ближчим за ціною до трирядного Mitsubishi Outlander, за який просять від 1 304 000 гривень. Однак навряд чи імпортер японських авто робитиму таку пропозицію довго, адже йдеться про запаси моделі попередньої генерації, які помалу вичерпуються.

Отзывы о Chery Tiggo 8

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Другие материалы журналов

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми