debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлені V-Class та Vito: Свіжий дизайн та кращі комплектації Назад

Оновлені V-Class та Vito: Свіжий дизайн та кращі комплектації

В європейських автосалонах оновлені авто з'являться наприкінці цього року.

Вже через три роки Mercedes-Benz планує представити абсолютно нову електрифіковану архітектуру для своїх середньорозмірних фургонів та бусів. Вона дозволить суттєво модернізувати модельну лінійку, а поки компанії потрібно підтримувати інтерес до актуального покоління V-Class та Vito, їх вирішили в черговий раз оновити.

Тест-драйв Mercedes-Benz V250d 4Matic: Класс — буржуазия

Розпізнати оновлені фургони можна буде по перемальованій фальшрадіаторній решітці, новим світлодіодним фарам та іншій задній оптиці. Причому, залежно від версії дизайн фургону може помітно відрізнятись. Наприклад, Vito у більшості версій отримає решітку з чорного пластику, у EQV на її місті буде велика заглушка, а дорожчий V-Class отримає декілька варіантів хромованих фальшрадіаторних решіток.

В інтер'єрі змін навіть більше. Тут можна помітити інше кермо, та абсолютно нову передню панель. Навіть в базових фургонах тепер використовується 10,25-дюймовий тачскрін мультимедійної системи, а в топових варіантах його діагональ збільшується до 12,3 дюйма. Що ж до панелі приладів, то в базових модифікаціях вона лишилась аналоговою, а в дорогих V-Class її замінять на цифровий аналог з діагоналлю 12,3 дюйма.

Нові Mercedes-Benz V-Class на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Нові Mercedes-Benz V-Class на AUTO.RIA
от 3 118 500 грн до 7 484 400 грн

Інформації про моторну гамму моделі в Mercedes-Benz поки не поширюють. Скоріше за все, вона або залишиться точно такою ж, або зміниться не кардинально. Перші товарні автомобілі німці обіцяють випустити вже до кінця цього року. До цього часу виробник повинен розсекретити технічні характеристики автомобілів та докладніше розповісти про їх комплектації. Проте, вже навіть зараз видно, що фургони стануть дорожчими та отримають краще обладнання.

Отзывы о Mercedes-Benz Vito

218 место
Отлично
98 отзывов
4.4
218 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    4.5
  • Комфорт
    4.4
  • Цена
    3.5
  • Дизайн
    4.7

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Mercedes-Benz Vito

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми