debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений KIA Sorento показали на фото Назад

Оновлений KIA Sorento показали на фото

Технічні деталі оновленого кросовера обіцяють розкрити наступного місяця.

Нещодавно в компанії Hyundai представили нову генерацію кросовера Santa Fe, яка здивувала багатьох своїм дизайном. За давньою традицією одразу після цього корейці показали модернізований KIA Sorento, який цього року повинен пережити планове оновлення. Проте, наразі в компанії поширили тільки три фотографії новинки, без додаткових деталей про інші нововведення.

Оновлений KIA Picanto бачитиме пішоходів. Є перші фото!

Що цікаво, під час оновлення корейці вирішили не запозичувати дизайн відомого у нас KIA Sportage, а надихались “старшим” Telluride. Особливо це помітно по передній частині з вертикальною оптикою та широкою фальшрадіаторною решіткою. В той самий час, на кормі автомобіля змін набагато менше. Тут можна виділити хіба що нові ліхтарі та бампер. Хоча в цілому, можна помітити що такий дизайн найближчим часом має стати фірмовим для глобальних моделей KIA. Наприклад, схожий стиль нещодавно продемонстрував компакт Picanto.

Що ж до салону, то тут кросовер повторює стандартний для сучасних автомобілів рецепт. Навпроти водія тепер встановлюється кластер з двома 12,3-дюймовими дисплеями мультимедійної установки та панелі приладів. Блок кліматичної установки залишився окремою деталлю, але отримав сенсорні панелі та механічні рукоятки, а інформаційно-розважальна система тепер вміє розпізнавати водія, скануючи відбиток його пальця.

Усі нові Kia: що є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже
Усі нові Kia: що є на AUTO.RIA зараз?
от 756 000 грн до 1 396 640 грн

Що ж до лінійки двигунів, то інші подробиці в KIA обіцяють розкрити ближче до серпня, в момент коли оновлений Sorento мають представити у Південній Кореї. Скоріше за все, автомобіль залишать з тими ж гібридними, бензиновими та дизельними агрегатами. Ближче до кінця року рестайлінговий паркетник почне постачатись і на інші ринки.

Отзывы о Kia Sorento

201 место
Отлично
495 отзывов
4.3
201 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.4
  • Комфорт
    4.3
  • Цена
    4.2
  • Дизайн
    4.6

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов

Все отзывы о Kia Sorento

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми