debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений KIA Picanto бачитиме пішоходів. Є перші фото! Назад

Оновлений KIA Picanto бачитиме пішоходів. Є перші фото!

Хетчбек отримав новий дизайн та сучасніше обладнання, але зберіг атмосферні ДВЗ без гібридизації.

Попри зростання попиту на кросовери в усіх сегментах, компанія KIA не поспішає відправляти на пенсію субкомпактний хетчбек Picanto. Актуальну генерацію було представлено ще у 2017-му і декілька років тому модель вже пережила рестайлінг, який трохи змінив зовнішній вигляд автомобіля, а нещодавно компанія вдруге оновила його, і цього разу — набагато помітніше.

Цікаво, що саме на рестайлінговому компакті корейці вирішили використати новий фірмовий стиль з вертикальною оптикою, що об'єднана між собою вузькою перемичкою та фальшрадіаторною решіткою особливої форми. Найближчим часом схожий дизайн має приміряти на себе кросовер Sorento, а пізніше його можна буде побачити й на інших машинах бренду.

Що вибрати? Порівнюємо Kia Ceed SW та Hyundai i30 Wagon

При цьому інтер'єр хетчбека майже не змінився. Єдиним очевидним нововведенням тут стала поява цифрової панелі приладів, однак її встановлюватимуть лише на найдорожчі модифікації, тим часом як базовий варіант пропонуватимуть зі звичайними “циферблатами”. Серед менш помітних нововведень можна відзначити покращені матеріали оздоблення та нові комбінації кольорів у салоні.

Також зазнала оновлення мультимедійна система автомобіля. Вона як і раніше використовує невеликий 8-дюймовий тачскрін, але вже з новим програмним забезпеченням, яке підтримує оновлення через хмарні сервіси. Пішли в історію старі порти зарядки, які тепер замінили сучаснішими USB Type-C, а електронні асистенти навчили нових трюків. Наприклад, система автоматичного екстреного гальмування тепер зможе визначати наявність пішоходів та велосипедистів.

Усі нові Kia: що є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже
Усі нові Kia: що є на AUTO.RIA зараз?
от 756 000 грн до 1 396 640 грн

Лінійка двигунів корейського хетчбека не змінилась. У країнах Європи єдиними доступними агрегатами залишаються 1,0- та 1,2-літрові “атмосферники” потужністю 67 та 84 кінські сили. В найпростіших виконаннях обидва агрегати запропонують з 5-ступеневою “механікою”, яку можна буде замінити на “робота” з одним зчепленням. Що ж до ціни, то поки її розсекретили тільки на домашньому ринку, де удосконалений хетчбек став дорожчим приблизно на 5%.

Отзывы о Kia Picanto

251 место
Отлично
175 отзывов
4.3
251 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.4
  • Комфорт
    4.2
  • Цена
    4.1
  • Дизайн
    4.6

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, объем багажника, шумоизоляция

Все отзывы о Kia Picanto

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми