debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
У Mercedes-Benz G 500 заберуть потужний V8 Назад

У Mercedes-Benz G 500 заберуть потужний V8

Великі двигуни на позашляховику залишаться, але тільки на “заряджених” версіях.

Саме Mercedes-Benz G 500 стала першою версією позашляховика, яка отримала великий V8. Близько 30 років тому німці вирішили розширити лінійку модифікацій “Геліка” і випустили позашляховик з п'ятилітровим “атмосферником” M117, що розвивав 241 кінську силу. Першу партію випускали обмеженим тиражем і приблизно через рік прибрали з конвеєра, повернувши автомобіль в серію тільки у 1998 році. Зараз же в Mercedes-Benz вирішили прибрати великі V8 з «цивільних» моделей і замінити їх компактнішими двигунами.

Тест-драйв Mercedes-Benz G 500. Новый «кубик», старый блеск

Щоб гідно попрощатися з легендарним “п'ятисотим” і заробити з цього трохи грошей, в компанії підготували прощальну версію Mercedes-Benz G 500 Final Edition. Від стандартних модифікацій вона буде відрізнятись шильдиками з надписом «Final Edition» по всьому кузову, ексклюзивним салоном та особливою кузовною палітрою яка складається з трьох доступних кольорів: чорного, білого та зеленого.

Що ж до 4-літрового V8 під капотом цього авто, то на прощальну модифікацію він потрапив без змін і видає там 421 кінську силу та 610 Н·м крутного моменту. На конвеєр спецверсія потрапить вже в вересні цього року і буде випускатись до весни наступного. В компанії заявили, що планують випустити по 500 автомобілів у кожному з трьох доступних кольорів. За найдешевший G 500 Final Edition доведеться викласти аж 196 тисяч євро, що набагато дорожче, ніж просили за стандартний “п'ятисотий”.

Усі нові Mercedes-Benz G-Class на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові Mercedes-Benz G-Class на AUTO.RIA
от 6 936 640 грн до 27 403 001 грн

Вже наступного року Mercedes-Benz G 500 переведуть на рядну “шістку”, про яку на цю мить нічого невідомо. Що ж до V8 то він поки залишиться в лінійці G-класу, але тільки на AMG моделях. Останньою версію з якої приберуть восьмициліндровий мотор стане Mercedes-AMG G 63. Одночасно з цим німці планують представити електричний Mercedes-Benz EQG який в майбутньому планомірно замінить позашляховики з ДВЗ.

Отзывы о Mercedes-Benz G-Class

Отлично
46 отзывов
4.1
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.4
  • Комфорт
    3.6
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.6

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, расход топлива, стоимость обслуживания, шумоизоляция

Все отзывы о Mercedes-Benz G-Class

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми