debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Найшвидший Range Rover продаватимуть в Україні. Що з ціною? Назад

Найшвидший Range Rover продаватимуть в Україні. Що з ціною?

Українські дилерські центри бренду вже готові приймати замовлення на новинку.

Компанія Land Rover провела презентацію свого Range Rover Sport ще минулого року, але на той момент британці вирішили не розсекречувати всю лінійку, а найцікавіше залишили «на потім». Нарешті нещодавно було представлено найпотужнішу модифікацію Range Rover Sport SV: цей автомобіль став найшвидшим позашляховиком в актуальній лінійці бренду.

Рейндж Ровер Спорт

Під капотом цієї версії буде встановлюватись 4,4-літровий твін-турбо V8 (N63), розроблений BMW. Для позашляховика його віддачу було збільшено до 635 кінських сил і 750 Н·м крутного моменту. Таким чином британцям вдалось отримати просто неймовірні динамічні характеристики у цього авто. Британці запевняють, що позашляховик вагою у 2560 кілограмів може розганятись до 290 км/год і розмінює першу сотню лише за 3,8 секунди.

Найпотужніші нові авто в Україні: що є зараз на AUTO.RIA?

Звісно, забезпечити такі характеристики завдяки лише потужному двигуну було б доволі безвідповідально, тож разом з ним попрацювали й над трансмісією, яка отримала активний задній диференціал. Окрім цього інженери переналаштували систему кермування автомобілем. До слова, Range Rover Sport SV випускатимуть лише з повнокерованим шасі, пневмопідвіскою та адаптивними амортизаторами. А замість стандартних гальм тут використовуються карбоно-керамічні механізми Brembo з 8-поршневими супортами.

Рейндж Ровер Спорт

Також на спортивній версії позашляховика деякі кузовні деталі будуть виготовлені з вуглецевого волокна. Наприклад, з цього матеріалу вироблено капот і спойлер автомобіля, а за доплату можна буде замовити ще й 23-дюймові колісні диски з карбону. З ними на кожному колесі можна зекономити майже по 9 кілограмів. Таким чином, тільки завдяки дискам позашляховик може «схуднути» на 35,6 кілограма.

Усі нові Range Rover Sport на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові Range Rover Sport на AUTO.RIA
от 4 684 858 грн до 6 417 560 грн

Одразу після прем'єри спортивна версія позашляховика отримала цінник у себе на батьківщині. У Великобританії за найдоступнішу версію Range Rover Sport SV просять від 171 460 фунтів (майже 8 млн гривень). Український імпортер поки не оголошував цінник на нову модифікацію, однак офіційно підтвердив, що новинка буде продаватись і в нашій країні. Ба більше, охочі можуть вже зараз звернутись до будь-якого офіційного дилера JLR, щоб оформити замовлення на спортивний варіант кросовера.

Отзывы о Land Rover Range Rover Sport

151 место
Отлично
56 отзывов
4.5
151 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    4.3
  • Комфорт
    4.7
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.8

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, стоимость обслуживания, цена

Все отзывы о Land Rover Range Rover Sport

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (3)

Добавить комментарий к статье
Сергей | 12:46, 13 июня 2023

Zeekr x за трицаточку , сделает его как стоячего )))

Георгій Іванович | 13:21, 13 июня 2023

100%. Саме тому за місяць купують 1 Зікр і 25 Рейндж Ровер Спорт.

Сергей | 12:57, 14 июня 2023

Ха ха ха , отчёт выйдет через месяц , будет примерно 20000 в месяц против 25 штук ))) машину только с первого числа продают , новая модель , только вышла

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми