debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Крос-седан Citroen C4 X отримав ціни у гривнях. Коли буде в салонах? Назад

Крос-седан Citroen C4 X отримав ціни у гривнях. Коли буде в салонах?

Три двигуни, дві коробки передач, великий відокремлений багажний відсік і збільшений дорожній просвіт: що запропонують та скільки проситимуть українські дилери?

Український імпортер автомобілів Citroen попри все намагається тішити українських прихильників бренду новинками: незабаром компанію неординарному крос-хетчбеку С4 в салонах дилерів складе навіть яскравіший автомобіль. Новий Citroen С4 Х, презентований минулого літа, має кузов седан з аеродинамічним силуетом та відокремленим багажником, збільшений дорожній просвіт (156 мм) і декоративний обвіс із нефарбованого пластику по периметру.

Високий стиль. Які нові купе-кросовери є на AUTO.RIA?

Завдяки більшій довжині (крос-седан довший за хетчбек С4, з яким він ділить базу, на 24 сантиметри) 4,6-метровий C4 X запропонує потенційним покупцям новий рівень практичності: багажний відсік автомобіля має об’єм 510 літрів (проти 380 л у хетчбека) і кришку, яка відкривається окремо від заднього скла. Решта габаритів залишилась незмінною (розмір колісної бази — 2670 мм, ширина — 1800 мм, висота — 1525 мм), однак виробник обіцяє, що забезпечить пасажирів заднього ряду видатним комфортом завдяки великому простору для колін.

Як нам стало відомо, на українському ринку новий Citroen C4 X буде представлений з трьома двигунами потужністю від 100 до 130 к.с. (двома бензиновими й одним дизельним турбо), двома коробками передач (6-ступеневою механічною та класичним 8-ступеневим «автоматом») у двох комплектаціях.

Тест-драйв Citroen C4 и e-C4. Еще хэтчбек или уже кроссовер?

Найдоступніший автомобіль у версії Feel з бензиновим двигуном 1.2 PureTech 100 і «механікою» коштуватиме щонайменше 895 030 грн, однак матиме пристойний набір бортового обладнання: світлодіодні фари, камеру заднього огляду, 10-дюймовий дисплей розважальної системи тощо.

Що вибрати? Порівнюємо крос-хетчбеки Citroen C4 та Fiat Tipo Cross

Вартість базової машини з АКПП, обладнаної двигуном 1.2 PureTech 130, стартуватиме з 1 002 330 грн, тим часом як найдешевший С4 Х зі 130-сильним дизелем і АКПП коштуватиме на 45 тисяч гривень більше.

Крос-седани у топовій комплектації Shine будуть обладнані лиш двома найпотужнішими агрегатами з АКПП і додатково матимуть адаптивне дальнє світло, крісла підвищеного комфорту з комбінованою оббивкою та підігрівом, пакет електронних асистентів, проєкційний дисплей, навігатор тощо. Вартість такого авто з бензиновим мотором 1.2 Pure Tech 130 становитиме 1 097 420 гривень, а з турбодизелем 1.5 BlueHDi 130 — щонайменше 1 142 190 грн.

Натисніть тут, щоб своєчасно дізнатися про наявність крос-седана в салонах дилерів!
Зацікавились новим Citroen C4 X?

Дилери Citroen почали приймати замовлення на нову модель буквально щойно: за планом перші автомобілі прибудуть до салонів «живцем» до початку літа. Підпишіться на канал Новин AUTO.RIA у Telegram, щоб своєчасно дізнаватися про найсвіжіші новинки українського ринку та світової автоіндустрії.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми