debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Stellantis збиратиме фургони п’яти різних брендів у Туреччині Назад

Stellantis збиратиме фургони п’яти різних брендів у Туреччині

Паралельне виробництво на більшості європейських майданчиків також буде збережене, тож корпорація, вочевидь, розраховує на істотне збільшення попиту.

У міланському офісі групи Stellantis повідомили, що з 2025 року на турецькому заводі в Бурсі буде розпочато виробництво легких комерційних і пасажирських фургонів середнього розміру. Завод, який належить Tofas, спільному підприємству Stellantis і турецької холдингової компанії Koc, наразі виготовляє компактвен Fiat Doblo другого покоління та компактний Fiat Tipo.

Найдоступніші нові фургони: що купити на AUTO.RIA?

Лінійка фургонів турецького виробництва із внутрішньозаводським індексом K0 включатиме «буси» п’яти різних брендів, які належать Stellantis. Йдеться насамперед про Citroen, FIat, Opel і Peugeot, а п’ята марка стане відомою згодом. Можливо, йдеться про американський бренд RAM, під яким у США зараз продають «клона» Fiat Doblo другої генерації — фургончик Promaster City.

Що вибрати? Порівнюємо фургони Fiat Doblo Cargo та Renault Express Van

Нагадаємо, що середньорозмірні фургони Stellantis наразі збирають в Ордені (Франція) та Лутоні (Велика Британія). Йдеться насамперед про Peugeot Expert/Traveller, Citroen Jumpy/Space Tourer, Opel і Vauxhall Vivaro/Zafira Life та Fiat Scudo/Ulysse. Також в Ордені збирають і співплатформений Toyota Proace/Proace Verso.

Що вибрати? Порівнюємо крос-хетчбеки Citroen C4 та Fiat Tipo Cross

За словами представника Stellantis, завод в Бурсі не заміщуватиме виробництво фургонів у Лутоні та Ордені, а доповнить його. Вочевидь компанія має вельми оптимістичний план, оскільки торік завод у Бурсі випустив понад 270 тисяч автомобілів, майже третину яких (82,4 тисячі машин) склали фургони, призначені для експорту за межі Туреччини. При цьому нову, третю генерацію компактнішого Fiat Doblo з жовтня 2022 року збирають у Португалії разом із Peugeot Partner, Citroen Berlingo та Opel Combo.

Автомобілі для будь-якого бізнесу: що є в наявності зараз?
Усі нові фургони на AUTO.RIA

Насамкінець у компанії відзначили, що виробництво моделі Tipo, лінійку якого нещодавно доповнили крос-хетчбеком Tipo Cross, триватиме у Бурсі щонайменше до кінця 2025 року.

Отзывы о Peugeot Expert груз.

Отлично
9 отзывов
4.2
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.1
  • Комфорт
    4.1
  • Цена
    4.4
  • Дизайн
    4.1

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

шумоизоляция

Все отзывы о Peugeot Expert груз.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми