debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Нове обличчя та менше сенсорів. Як зміниться Skoda Octavia? Назад

Нове обличчя та менше сенсорів. Як зміниться Skoda Octavia?

За попередньою інформацією популярна в Україні модель оновиться вже наступного року.

Актуальну генерацію Skoda Octavia представили наприкінці 2019 року, і до цього часу модель розширювала лінійку модифікацій та постійно модернізувалась. Однак за теперішніми законами автомобільного ринку модель вже мала б пройти плановий рестайлінг. Його ще не анонсували, але, судячи з усього, очікувати залишилось не так вже й довго.

Тест-драйв Skoda Octavia и Octavia RS iV. Конец эпохи скромности?

На цю мить у Skoda навіть не натякали на те, як зміниться автомобіль, що не заважає дизайнерам найбільших автомобільних видань робити власні прогнози щодо цього. Одну з найцікавіших концепцій нещодавно представили у відомому французькому журналі Largus, відомому великою кількістю інсайдів та доволі влучними прогнозами.

На думку дизайнера французького видання, після рестайлінгу Octavia зміниться не надто сильно. Як і останні новинки бренду, модель матиме фальшрадіаторну решітку більшого розміру і нові фари головного світла. До розділеної оптики чехи навряд чи повернуться, оскільки зараз “в моді” лаконічність: чимало виробників відмовляється навіть від окремих ПТФ, інтегруючи їх до конструкції основних фар.

Почем новые Skoda Octavia на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Почем новые Skoda Octavia на AUTO.RIA?
от 871 670 грн до 1 331 650 грн

В інтер'єрі істотних змін також не очікується, але тут ми можемо робити власні прогнози, опираючись на попередні заяви концерну. Наприклад, після критичних відгуків клієнтів на велику кількість сенсорних панелей у Volkswagen пообіцяли повернути кермо з механічними клавішами та прибрати деякі сенсори з передньої панелі. Маємо обгрунтовані підстави очікувати подібної конверсії й на "Октавії". Також на новинці можна буде побачити нову панель приладів, яку нещодавно обіцяли для співплатформенного Volkswagen Golf. Тим часом на важливі оновлення моторної гами можна особливо не розраховувати: цього разу — тільки візуальні зміни.

Отзывы о Skoda Octavia

153 место
Отлично
1084 отзыва
4.4
153 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.5
  • Надежность
    4.5
  • Комфорт
    4.3
  • Цена
    4.2
  • Дизайн
    4.4

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Skoda Octavia

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми