debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Alfa Romeo Giulia і Stelvio отримали оновлені двигуни та фари Назад

Alfa Romeo Giulia і Stelvio отримали оновлені двигуни та фари

Зміни не надто масштабні, однак рестайлінгові автомобілі буде легко розпізнати.

Седан Alfa Romeo Giulia випускають без істотних змін ще з 2016 року. Через фінансові ускладнення в компанії не інвестували в оновлення лінійки, а лише займались її розширенням. Та після переходу під крило концерну Stellantis справи нарешті покращились, тож італійці показали рестайлінгову версію седана, а заразом освіжили й кросовер Stelvio.

Пошли на Х1. Alfa Romeo показала новый компактный кроссовер Tonale

Варто зазначити, що цей рестайлінг приніс не дуже багато змін обом моделям, хоча їх вистачить для того, щоб вони протримались на ринку ще декілька років, — до моменту, коли їх замінять електричними аналогами. Для багатьох це стане сюрпризом, однак в оновленій стратегії групи Stellantis значиться, що до 2027 року на основних ринках Alfa Romeo має стати повністю електричним брендом.

Джерелом натхнення для дизайнерів став новий компактний Tonale. Візуально оновлений седан та кросовер можна розпізнати по новій оптиці з ДХВ у формі скоби, новим заднім ліхтарям та трохи зміненій фальшрадіаторній решітці. Тим часом в інтер'єрі новою буде тільки 12,3-дюймова “віртуальна” панель приладів, яка підтримує три режими зображення, — в тому числі й налаштування Retro в якому імітуються не тільки класичні шкали, а й алгоритм їхньої роботи.

Усі нові Alfa Romeo на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові Alfa Romeo на AUTO.RIA
от 1 410 000 грн до 2 494 016 грн

Що ж до механічної частини, то 190-сильний 2,2-літровий турбодизель зникне з продажу. Замість нього для всіх комплектацій буде доступний 160-сильний дизельний двигун. Така ж доля спіткала і 200-сильну бензинову турбочетвірку яку замінили 280-сильниим агрегатом. З усіма двигунами постачатимуть виключно 8-діапазонний автомат, який працюватиме з повним або заднім приводом. Ціни та додаткові характеристики оновлених авто італійці обіцяють поширити найближчим часом.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми