debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Focus ST зробили ще швидшим Назад

Новий Focus ST зробили ще швидшим

Хетчбек отримав пакет доопрацювань з новою підвіскою.

Підрозділ Ford Performance, що спеціалізується на розробці заряджених моделей, не закінчує працювати над ними навіть після їхнього дебюту. Теперішній Focus ST не назвати останньою новинкою бренду, але днями він отримав спеціальний пакет доопрацювань під назвою Track Pack, який був протестований на спеціальних полігонах Ford та на Північній петлі Нюрбургрингу.

Тест-драйв Ford Focus ST-Line: Повысил разряд

Головним нововведенням цього пакету можна вважати нові амортизатори, що інженери Ford розробляли разом з конструкторами KW Automotive. Від стандартних вони відрізняються можливістю багатоступеневого налаштування. Причому, характеристики на стиснення та відбій можна коригувати окремо. На додаток до амортизаторів інженери запропонували використати нові пружини, завдяки яким вдалось покращити керованість і зменшити кліренс на сантиметр.

Окрім цього пакет Track Pack передбачає деякі зміни в дизайні екстер'єру. Наприклад, задній спойлер та дифузор тут пофарбують в чорний глянець. Той самий колір буде використаний на даху авто, фальшрадіаторній решітці та на колісних дисках. Також у відтінки чорного перефарбують шильдики автомобіля.

Дізнайтесь першим коли новий Ford Focus з'явиться в автосалонах!
Предложение о продаже

Істотних змін у налаштуваннях та характеристиках двигуна новий пакет не передбачає. Під капотом хетчбека і далі буде встановлена 2,3-літрова “турбочетвірка”, яка розвиває 280 кінських сил і 420 Нм крутного моменту. До 100 км/год Focus ST розганяється за 5,7 секунди, а його максимальна швидкість обмежена електронікою на 250 км/год.

Отзывы о Ford Focus

119 место
Отлично
1965 отзывов
4.4
119 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.5
  • Надежность
    4.3
  • Комфорт
    4.2
  • Цена
    4.4
  • Дизайн
    4.6

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач

дорожный просвет, шумоизоляция

Все отзывы о Ford Focus

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми