debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Автомобіль тижня. Оновлений DS 7 Назад

Автомобіль тижня. Оновлений DS 7

Європейські продажі новинки почнуться цієї осені. Скільки грошей готувати?

Кросовер DS 7 Crossback став знаковою моделлю для французького бренду. Якщо раніше автомобілі цієї марки являли собою перелицьовані Citroen, то DS 7 Crossback розроблявся повністю з нуля. Зараз для кросовера настав час планового рестайлінга, під час якого освіжили його зовнішній вигляд і прибрали слово Crossback з його назви. 

ДС 7

Візуальних змін кросовер отримав не так вже й багато. Якщо добре придивитись, можна помітити, що фальшрадіаторна решітка стала ширшою, а головна оптика, навпаки, виявилась компактнішою. До слова, остання отримала повністю нове начиння, тож у топовому матричному виконанні DS Pixel LED Vision вона складається з 84 окремих світлодіодів, за допомогою яких фари можуть коригувати направлення світлового пучка, та освітлювати відстань до 380 метрів.

Тест-драйв DS7: Тонкости вкуса

Найочевиднішою особливістю рестайлінгового кросовера будуть ходові вогні DS Light. Якщо раніше вони являли собою дві лінії по краях бампера, то тепер кожна секція складатиметься з 5 смуг, створених з 33 світлодіодів. Також невеликі зміни можна побачити на п'ятій дверці паркетника, а на задньому бампері з'явились інші декоративні накладки. До слова, усі ці ледве помітні зміни збільшили габарити кросовера приблизно на 2 сантиметри.

Натомість Інтер'єр залишили майже без істотних змін. Мультимедійна система DS Iris System отримала новий дизайн та стала підтримувати голосові команди. Під'єднати смартфон до “мультимедійки” через Mirror Screen тепер можна і без дротів. При цьому дисплеї з діагоналлю більше ніж 12 дюймів на автомобілі так і не з'явилися. Замість них клієнтам запропонують камеру заднього огляду з поліпшеною деталізацією зображення.

В Україні офіційно проголосили старт продажів седана DS9

Ще одним не дуже непомітним нововведенням стало розширення асортименту матеріалів оббивки салону. При цьому, перелік комплектації у цієї моделі залишився тим самим. Всі вони названі на честь відомих місць столиці франції (Rivoli, Bastille, Louvre, Opera), - за виключенням хіба що “спортивного” Performance Line зі вставками “під карбон”.

ДС 7

У європейських країнах оновлений DS 7 пропонуватимуть із 1,5-літровим турбодизелем на 130 кінських сил та з трьома гібридними установками на вибір. Базовий гібрид E-Tense 225 обладнано 1,6-літровим 180-сильним турбомотором та вбудованим у 8-діапазонний “автомат” електродвигуном на 110 кінських сил. Максимальна потужність цього агрегату складає 225 кінських сил, які силова установка передає тільки на передню вісь.

Продаж нових авто у липні: 20 найуспішніших брендів України

Лінійка повноприводних кросоверів починається з E-Tense 4x4 300. В таких машинах потужність бензинового агрегату була збільшена до 200 кінських сил, а на задній осі встановлено окремий 112 сильний електродвигун. Найдорожчою версією кросовера став E-Tense 4x4 360. Що цікаво, кожний з його двигунів окремо видає точно такі ж характеристики, як і попередня модифікація, але сумарно інженери змогли отримати з них на 60 кінських сил більше

ДС 7

З огляду на пристойну потужність агрегатів конструкторам довелось також попрацювати над шасі кросовера. Щоб покращити керованість "сімки" були переглянуті налаштування підвіски. Передня колія автомобіля виросла на 24 міліметри, задня — на 10 міліметрів, а дорожній просвіт зменшився на 1,5 сантиметра. Також, по передній осі з'явились нові гальмівні механізми з дисками діаметром у 380 міліметрів. Що ж стосується динаміки, то за офіційними даними на розгін до 100 км/год новинка витрачатиме 5,6 секунди.

Що вибрати? Порівнюємо кросовери Volvo XC60 та DS 7 Crossback

Варто зазначити, що всі гібридні модифікації можуть підряджатися від зовнішньої електромережі. Ємності вбудованої тягової батареї (14,2 кВт∙год) не вистачає для тривалих подорожей лише на електриці, але близько 65 км французи нам все ж обіцяють. Варто зазначити, що це досить непоганий показник, принаймні за мірками сегмента гібридних авто. Адже зараз золотим стандартом для плагін-гібридів є відмітка у 50 км чисто електричного пробігу.

ДС 7

У європейських дилерських центрах оновлений DS 7 має з'явитись вже цього вересня. На батьківщині бренду за найдоступнішу модифікацію проситимуть щонайменше 55 000 євро, а за топовий паркетник у вітальній модифікації La Premiere оцінили у 78 400 євро. Коли ця модель добереться до нашого ринку поки невідомо, але чи варто на неї очікувати — окреме питання.

Все новые DS 7 Crossback на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Все новые DS 7 Crossback на AUTO.RIA
от 1 654 180 грн до 2 498 980 грн

У салонах українських дилерів за 1 654 180 грн (близько 44 000 євро) зараз можна знайти дорестайлінгову версію DS 7 Crossback у вельми небідній комплектації Performance Line. Звісно, за ці гроші ви отримаєте не гібридний кросовер, але й 180-сильний турбодизель — теж непоганий варіант. Хай там як, охочих накинути ще майже чверть ціни заради того, щоби отримати рестайлінговий автомобіль, у нас навряд чи буде багато.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми