//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Ravon Nexia R3 2016

Седан Кузов
Бензин Двигатель
Привод
Оценка авто
Отлично
4.2
  • Управление
    5
  • Надежность
    4
  • Комфорт
    4
  • Цена
    4
  • Дизайн
    4
Плюсы и минусы

1. В базі є - ESP, ABS, система допомоги старту на підйомі, регульовані по висоті ремені безпеки, тепло- і звукоізоляція капота, ГПР, вбудована магнітола. 2. Непогана підвіска. Може і трохи жорсткувата, але дрібні нерівності проходить дуже непогано. 3. Подвійний ущільнювач на дверях. 4. Заднє сидіння розкладається в пропорції 2/1 навіть в базовій комплектації. 5. Зручні сидіння переднього ряду.

1. Вузький салон. Після Логана це особливо помітно. 2. Випускний колектор проходить під картером - отже захист картера розташовано занизько. А це позначається на кліренсі. Кілька разів вже чиркав захистом. 3. Немає оцинковки кузова.

Отзыв

Оскільки попередня машина була Логан, то волею-неволею з ним і буду порівнювати. Після Логана з мотором 1.4 R3 здавалася надто жвавою з його 106 К. С. :). Але поступово звик. До водіння з ГПР теж довелося звикати, тому як ніколи раніше я машин з підсилювачем не водив. По початку здавалося диким те що машиною потрібно управляти практично в пів дотику. Потім знову таки звик.
На ходу машина непогана, але по поганому покриттю, в повороті, задня вісь схильна до заносу. На щастя, система ESP є вже в базі. І до речі важливо те, що вона відключається - по сніговій каші і бездоріжжю це необхідно. Пряму тримає непогано, але в цілому керується трохи менш виразно, ніж Логан. Можливо справа в присутності ГПР.
Коробка передач перемикається чітко, але в порівнянні з логановською надто жорстко. Ходи важеля на самому початку переміщення туговаті.
Підвіска непогана. У порівнянні з Логаном є і плюси і мінуси: великі вибоїни R3 проходить помітно жорсткіше, а, наприклад, дорогу з щебеня практично не помічає і йде істотно м\'якше.
Багажник не особливо дрібний, але і аж ніяк не великий. Чесно кажучи у машини такого розміру хотілося б і побільше.
Вбудована магнітола теж влаштована зручно - великі але акуратні кнопки. Є функція підключення телефону і прийом дзвінків через магнітолу.

Олексій
03 мая 2017

Подпишитесь на рассылку отзывов о Ravon Nexia R3

Комментарии (1)
avatar
Александр | 09 декабря 2020 г., 18:50
Та после Логан любая другая машина будет лучше!))

Ваше имя:

Отзывы о моделях Равон

Отзывы о Равон Нексия Рз по годам