debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Авто з пробігом можна купувати на AUTO.RIA на виплат. Як це зробити? Назад

Авто з пробігом можна купувати на AUTO.RIA на виплат. Як це зробити?

Послуга, яка популярна серед покупців автомобілів у США та у Західній Європі тепер стала доступною і для українських автомобілістів.

Українські автомобілісти вже напевно й підзабули про такі терміни як розстрочка, кредит чи лізинг - бо від лютого цього року ці послуги фінансові установи фактично не надавали. Проте поспішаємо вас проінформувати про те, що ситуація змінилася, і купити авто з пробігом у розстрочку на AUTO.RIA може кожен, хто виявить таке бажання.

При цьому варто зазначити, що скористатися розстрочкою можна не лише в автосалонах, де продають нові легковики, а й для купівлі авто з пробігом! При цьому послуга доступна для більшості вживаних автомобілів, які розміщені на AUTO.RIA, і продаються не лише дилерами, а й звичайними приватними власниками.

Готові підбірки автомобілів на будь-який смак, гаманець та потреби
Що купити?

Звісно, не геть усі автівки можуть бути куплені у такий спосіб, проте діапазон тих, що потрапляють під згадану послугу, доволі широкий – ціна легковика (або буса чи мікрофургона, яким можна керувати з водійським посвідченням категорії «В») повинна бути у рамках від $5000 до $30000, а рік випуску від 2007 до 2022.

Також машина має потрапляти у цей перелік марок: Hyundai, Volkswagen, Ford, Renault, KIA, BMW, Toyota, Nissan, Mitsubishi, Mazda, Skoda, Audi, Mercedes-Benz, Chevrolet, Honda, Peugeot, Citroen, Dacia, Fiat, Acura, Jeep, Land Rover, Lexus, MG, Mini, Opel, Porsche, Seat, Smart, Subaru, Suzuki, Tesla, Volvo, Dodge.

Зрештою, чи можна те чи інше авто купити на виплат прямо на AUTO.RIA дізнатися дуже просто: якщо у пропозиції ви бачите ось такий інформаційний блок, значить ця автівка точно відповідає переліченим умовам.

Автомобіль, котрий ви розглядаєте, не повинен бути оформлений як банківська застава та не мати обтяжень на продаж, що, зрештою, цілком логічно. Важливий момент – фінансуються автівки, які бували в ДТП, тож популярні нині «американці», куплені на страхових аукціонах, теж можна купити у такий спосіб.

Хто може скористатися розстрочкою? Будь-який громадянин України віком від 21 до 65 років. При цьому додаткових вимог щодо обов’язкового надання товстенного пакета документів про доходи, наявні активи чи банківські рахунки, угоди з поручителем тощо, на відміну від отримання «класичного» кредиту в банку, не потрібно.

Продавець при цьому отримує відразу всю суму за автомобіль, так, як би продаж відбувався за звичайним принципом «ключ на гроші».

Какие электромобили можно купить в Украине сейчас и сколько они стоят?

Здається, з усіма основними моментами розібралися. Тепер ще раз коротко про порядок дій для купівлі авто з пробігом у розстрочку:

  • Вибрати на AUTO.RIA автомобіль, який вас цікавить.
  • Подзвонити продавцеві, аби уточнити усі деталі.
  • Натиснути кнопку в пропозиції на AUTO.RIA «Надіслати заявку».
  • Тримати телефон біля себе, бо за кілька хвилин надійде дзвінок, у якому менеджер ТОВ «УЛФ-ФІНАНС» ознайомить вас з усіма подробицями щодо умов розстрочки.
  • Коли все влаштувало усі сторони угоди – сідати за кермо щойно купленого автомобіля.

При цьому – сплативши лише перший внесок (частину вартості авто), а решту суми – протягом погодженого строку. На практиці оформлення документів та автомобіля займає кілька годин (не днів!). Тепер послуга, яка доволі популярна серед покупців автомобілів у США чи країнах Західної Європи, стала доступна і для українських автомобілістів.

Переглянути авто, доступні у розстрочку

Примітка: на момент виходу цієї статті скористатися розстрочкою можна для автомобілів, які продаються у містах Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Вінниця, Полтава, Житомир, Хмельницький, Чернігів, Кривий Ріг, Кропивницький. Надалі георафія послуги розширюватиметься.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми