debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Citroen C3 Aircross готовий перейти до іншого класу. ВІДЕО Назад

Новий Citroen C3 Aircross готовий перейти до іншого класу. ВІДЕО

Час, який залишився до презентації новинки, вимірюється годинами, а її продажі в Україні почнуться протягом цього року.

У Citroen завершують останні приготування перед прем'єрою нового C3 Aircross. Приблизно рік тому Stellantis представив дещо спрощений кросовер для ринків Азії та Південної Америки, а вже завтра французи мають представити версію, яка була спеціально розроблена для потреб Старого Світу. Втім, перші тизерні фото новинки свідчать про те, що вона матиме багато спільних рис з автомобілями, які ми вже бачили на ринку, — і в новинах теж.

Новий Opel Frontera показали на перших фото Що вже відомо?

Хай там як, нова модель істотно відрізнятиметься від азійської версії: якщо вже шукати їй подібних, краще звернутись до свіжих фото її «двоюрідного брата» Opel Frontera. А це означає, що нова генерація C3 Aitcross істотно «переросте» попередню (новий «Опель» має завдовжки майже 4,4 метра — більше за Suzuki S-Cross чи Renault Duster) та після зміни поколінь отримає формальні підстави зазіхати на місце у класі SUV-C. Окрім того, новинка перенесе значну візуальну трансформацію та приміряє свіжий фірмовий стиль бренду, який минулої осені продемонстрував новий ё-С3 (на фото).

У Citroen не поспішають ділитися технічними подробицями, але вже очевидно, що кросовер матиме набагато просторіший салон. Що ж до силових установок, то французький паркетник залежно від ринку зможе розраховувати на лінійку з бензинового турбо 1.2 PureTech потужністю 100 к.с., мікрогібридного агрегата, який видаватиме орієнтовно 136 к.с. та електричного двигуна, запас ходу з яким становитиме до 400 кілометрів.

Всі нові Citroen на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Всі нові Citroen на AUTO.RIA
от 609 300 грн до 1 754 500 грн

Зберігати таємницю представникам Citroen залишилось недовго: на 18 квітня французи запланували європейську прем'єру, протягом якої й розсекретять більшість цікавих деталей. За попередніми даними виробництво паркетника доручать словацькому заводу Stellantis, а перші автомобілі «живцем» з’являться у салонах європейських дилерів наприкінці літа. Не баритиметься й український імпортер: за його планом 1,2-літрова версія нового C3 Aircross має прибути до нас на початку осені.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми