debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Позашляховики SsangYong повернулись до України під маркою KG Mobility. Яка ціна? Назад

Позашляховики SsangYong повернулись до України під маркою KG Mobility. Яка ціна?

На початковому етапі українським клієнтам будуть запропоновані два корейських пікапи. Що вже відомо?

Український імпортер корейської компанії KG Mobility (це нова назва виробника позашляховиків добре відомої українським автомобілістам марки SsangYong) оприлюднив ціни двох перших представників лінійки на нашому ринку. Ними стануть пікапи: 5,1-метровий Musso з колісною базою 3100 мм і дорожнім просвітом 215 мм та Musso Grand завдовжки 5,4 метра, відстанню між осями 3,2 метра й кліренсом 220 міліметрів.

KG Mobility SsangYong Musso


Обидві моделі спираються на міцну раму з елементом прогнозованого поглинання енергії зіткнення та незалежною двоважільною підвіскою попереду. Вони оснащені потужними дизельними двигунами e-XDi об’ємом 2,2 літра, продуктивність яких сягає 181 к.с. / 400 Н·м (на Musso з 6-ступеневою механічною трансмісією) або 187 к.с. / 420 Н·м (на Musso Grand з 6-ступеневим «автоматом»).

Тест-драйв Peugeot Landtrek: зберігайте фокус!

Усі пікапи бренду оснащені системою повного приводу Part time 4WD з можливістю підключення передньої осі за допомогою перемикача-«шайби» та блокуванням міжосьового диференціала, що забезпечує високу прохідність на нестабільному покритті та бездоріжжі.

KG Mobility SsangYong Musso Grand


Довжина вантажного відсіку пікапів – 1,3 метра у Musso та 1,61 метра у Musso Grand, що дозволяє з запасом розміщувати на платформі стандартну євро-палету. Окрім суто практичних вигод, обидва автомобілі пропонують широкий набір сучасних опцій: наприклад, покупець Musso Grand може отримати 12,3-дюймовий «віртуальний» щиток приладів, двозонний клімат-контроль, передній і задній парктроніки, шкіряне оздоблення салону, підігрів та вентиляцією передніх крісел тощо.

Які нові позашляховики SsangYong вже є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Насамкінець — про ціни: на момент старту продажу вартість 181-сильного Musso 2.2 e-XDi з механічною КПП і повним приводом становить 1 374 450 грн, тим часом як більший, місткіший і трохи краще укомплектований 187-сильний Musso Grand з 6-ступеневою АКПП коштує 1 709 400 грн. Вже на початковому етапі дистрибутор запропонував позашляховики від KG Mobility у дев’яти областях України. Підпишіться на канал Новин AUTO.RIA в Telegram, щоб учасно отримувати інформацію про новинки українського ринку.

Отзывы о SsangYong Musso

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми