debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Peugeot 308 в Україні: дизель, автомат, «повний фарш». Яка ціна? Назад

Новий Peugeot 308 в Україні: дизель, автомат, «повний фарш». Яка ціна?

В Україні оголосили комплектації та ціни нового Peugeot 308.

Український представник концерну Stellantis вже певний час постачає до нашої країни хетчбеки Citroen C4 та Opel Astra, хоча співплатформений хетчбек Peugeot 308 дотепер нам не пропонували. Втім, вже скоро найпопулярніша модель французького бренду таки дістанеться до українських автосалонів. На нашому ринку хетчбек запропонують з одним двигуном та у двох комплектаціях на вибір.

Автомобиль недели. Peugeot 308

Ми вже детально розповідали про цю модель під час її дебюту, тому цього разу сконцентруємось виключно на важливих для нашого ринку деталях. Отже, єдиним заявленим двигуном для Peugeot 308 в нашій країні став 1,5-літровий BlueHDi, який розвиває 130 кінських сил. Єдиний варіант трансмісії - 8-діапазонний “автомат”. До слова, саме таку комбінацію можна знайти на нових Citroen C4 та Opel Astra, однак там вона запропонована лише на топових версіях.

Стартовою комплектацією для Peugeot 308 в Україні буде щедро обладнане виконання Allure. У цій версії на автомобіль обладнано двозонним клімат-контролем, безключовим доступом, камерою заднього огляду, 10-дюймовою панеллю приладів, світлодіодними фарами та 16-дюймовими легкосплавними колісними дисками. У дилерських центрах за такий автомобіль проситимуть щонайменше 1 047 270 гривень.

Натисніть тут, щоб своєчасно дізнатися про наявність авто у дилерів!
Зацікавились новим Peugeot 308?

Топова варіація моделі для українських клієнтів - GT. Від попередньої комплектації вона відрізняється наявністю додаткових електронних асистентів, тривимірною панеллю приладів, салоном з алькантарою, підігрівом керма та матричними фарами. Без додаткових опцій такий хетчбек коштуватиме 1 146 327 гривень.

Отзывы о Peugeot 308

148 место
Отлично
434 отзыва
4.4
148 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.1
  • Комфорт
    4.4
  • Цена
    4.5
  • Дизайн
    4.7

дизайн кузова, динамика, качество сборки, коробка передач, объем багажника

дорожный просвет, качество материалов

Все отзывы о Peugeot 308

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми