debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
На AUTO.RIA та DOM.RIA можна авторизуватись через Дію Назад

На AUTO.RIA та DOM.RIA можна авторизуватись через Дію

Українські маркетплейси AUTO.RIA та DOM.RIA додали можливість авторизації в особистому кабінеті через застосунок Дія – за допомогою Дія.Підпису.

Новий функціонал запобігатиме створенню фейкових акаунтів та забезпечить швидкий і безпечний вхід до майданчиків. Наразі авторизація через Дію уже доступна у вебверсіях AUTO.RIA та DOM.RIA, вже згодом така можливість з’явиться і в застосунках маркетплейсів для пристроїв на базі iOS та Android.

«Наші ІТ-продукти завжди були про чесні відносини між покупцем та продавцем, між орендарем та орендодавцем. Користувачі, авторизовані через Дію — реальні люди з підтвердженими намірами продати чи купити або ж залишити відгук. Якщо раптом хтось натрапить на недобросовісного продавця — копії даних з Дії, отримані при авторизації, допоможуть відновити справедливість та знайти шахрая у максимально стислі терміни. Відтак співпраця із Міністерством цифрової трансформації України робитиме ринок нерухомості та авто більш безпечним», — зазначає Сергій Молдаховський, директор із маркетингу та член правління маркетплейсів AUTO.RIA та DOM.RIA.

Для того, аби авторизуватись за допомогою Дії, необхідно на етапі входу у власний кабінет обрати кнопку «Увійти через Дію» та підтвердити запит на авторизацію у застосунку Дія на своєму смартфоні. Варто зазначити, що якщо користувач авторизується з мобільного пристрою – кнопка автоматично переадресує його в застосунок Дія для підтвердження авторизації. Якщо ж з персонального комп’ютера чи ноутбука – на сайті маркетплейсу відобразиться QR-код, який необхідно зчитати за допомогою сканера у застосунку Дія — детальна інструкція, як це зробити, з’явиться у вигляді спливної підказки. 

«Дія.Підпис — кваліфікований електронний підпис, який можна використовувати як для підписання документів онлайн, так і для авторизації на сайтах та в застосунках. Саме за другим сценарієм ми співпрацюємо з AUTO.RIA та DOM.RIA, — пояснює Мстислав Банік, керівник з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації. — Авторизація через Дію проходить у кілька кліків і нічого не потрібно заповнювати вручну. Користувачу це економить час, а партнер має підтвердження, що авторизована особа — це реальна людина».

Зазначимо, серед способів входу в особистий кабінет залишається можливість авторизації через Facebook, Google та Telegram.

Нагадаємо, AUTO.RIA — маркетплейс для продажу та придбання перевірених авто. Завдяки перевіркам авто по VIN-коду та технічним на СТО, мільйони українців купують авто безпечно. DOM.RIA — маркетплейс для купівлі та оренди перевіреного житла. Інспектори сервісу особисто фотографують кожну кімнату і види з вікон, роблять панорамні фото 360, перевіряють адресу, метраж і ціну квартир. AUTO.RIA та DOM.RIA — продукти української ІТ-компанії RIA.com, що є частиною міжнародної компанії RIA.com Marketplaces OÜ. Наразі маркетплейси мають вебсайти та застосунки для пристроїв на базі iOS та Android.

Дія — це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний і людяний. Для користувачів доступні портал та застосунок Дія. На порталі можна отримати онлайн 70+ державних послуг, а в мобільному застосунку (https://go.diia.app/) — доступ до 12 своїх цифрових документів та 21 послугу. 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми