debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Продукція торгової марки SKY – турбота про ваш автомобіль Назад

Продукція торгової марки SKY – турбота про ваш автомобіль На правах рекламы

С перших днів військових дій в Україні компанія SKY Galaxy здійснює регулярні поставки мастильних матеріалів торгової марки SKY для військових потреб.

Бренд SKY відомий на ринку України вже понад 10 років. На початку існування  під цією маркою випускалися охолоджуючі рідини SKY Antifreeze які оцінили як професіонали, так і автолюбителі – за результатами продажів 2021 року займає 5 місце у країні з часткою ринку 16%.

З 2017 року компанія SKY Galaxy дала новий імпульс у розвитку бренду SKY. Місія компанії була визначена як забезпечення споживачів найкращими, за функціональністю та вартістю, продуктами в галузі мастильних матеріалів. Фахівці SKY Galaxy глибоко вивчили ринок України та розробили повний асортимент мастильних матеріалів під брендом SKY, необхідних українському споживачеві.

Продукти SKY виготовляються на сучасних підприємствах, розташованих у Німеччині, Нідерландах, Греції, Литві. У виробництві використовуються базові олії II і III груп та присадки провідного світового виробника Lubrizol. Усі підприємства сертифіковані за ISO 9001 та ISO 14001.

Лінійка SKY включає: моторні оливи для легкових та важких автомобілів, гідравлічні, трансмісійні та редукторні оливи, пластичні мастила, антифризи – всього понад 220 товарів, які можуть задовольнити будь-який запит споживача. Фахівці компанії SKY Galaxy постійно, відповідно до запитів клієнтів, розробляють та запускають у виробництво нові продукти, властивості яких найбільш повно задовольняють вимоги замовників.

Основним завданням компанії є суворий багатоступеневий контроль на всіх етапах виробництва, тому компанія має у своєму розпорядженні власну спеціалізовану лабораторію орієнтовану на надання широкого спектра послуг у галузі аналізу мастильних матеріалів. Оснащення лабораторії, дозволяє проводити всі аналізи на якісному діагностичному обладнанні, що відповідає усім міжнародним стандартам.

Не дивлячись на тяжкий та ризикований час компанія SKY Galaxy активно працює і виконує замовлення своїх клієнтів. Оливи SKY поставляються зі складів, розташованих у Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Хмельницькому у найкоротший термін.

Якщо вам потрібно підібрати мастильні матеріали для свого підприємства або машини звертайтеся за телефонами:

+380(56) 790-04-99 - технічна підтримка клієнтів; 

+380(56) 794-07-02 - відділ обслуговування клієнтів.

С перших днів військових дій в Україні компанія SKY Galaxy здійснює регулярні постачання мастильних матеріалів торгової марки SKY для військових потреб. 

На сьогоднішній день підрозділи Збройних Сил України, Територіальної оборони, Національної поліції отримали близько 25 000 літрів високотехнологічних олив та охолоджуючих рідин. Компанія постійно шукає і знаходить можливості допомоги ЗСУ усіма доступними способами.

Разом ми переможемо! Слава Україні!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми