debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Відновлювати зруйновані мости почнуть найближчим часом — Мінінфраструктури Назад

Відновлювати зруйновані мости почнуть найближчим часом — Мінінфраструктури

Озвучено попередній перелік зруйнованих об'єктів інфраструктури, відсутність яких впливає на відновлення транспортних коридорів. З чого почнуть?

Звільнення областей України Збройними силами України дало можливість оцінити втрати та приступити до планування реновацій. Крок за кроком оперативні служби проводять процес розмінування територію та розбирають завали житлових будинків, а команди Укравтодору та Укрзалізниці проводять оцінку руйнувань дорожньої та залізничної інфраструктури.

«Укравтодор» порахував скільки коштуватиме відновлення доріг після війни

За словами Міністра інфраструктури України Олександра Кубракова, найближчим часом буде розпочато відбудову зруйнованих мостів на Київщині. На повне, фундаментальне відновлення кожного об'єкту доведеться витратити зо 2-3 місяці, тому в першу чергу на деяких напрямах будуть облаштовані тимчасові переправи, зведення яких потребує декількох тижнів.

З «легковими правами» можна сісти за кермо вантажівки — Уряд

Одним з перших напрямів, на яких з'являться таки споруди, стане траса Київ — Чоп. Також заплановане відновлення залізничного сполучення від Святошина до Клавдієвого. Окрім цього тимчасова дорога буде облаштована на маршруті Р-30 (під’їзд до Ірпеня).

Днями Міністерство інфраструктури України опублікувало попередній перелік зруйнованих елементів дорожньої інфраструктури, які потребують першочергового відновлення:

  • міст на автомобільній дорозі М-06 Київ-Чоп, Стоянка
  • міст між с. Буча та м. Ірпінь
  • міст через р. Буча, на дорозі Т-10–01
  • міст на дорозі Р-30 Під’їзд до м. Ірпеня км 6+000
  • міст на дорозі М-07 Київ — Ковель — Ягодин км 23+000 через р. Ірпінь в Гостомелі

Також про початок робіт з відновлення зруйнованої дорожньої інфраструктури та мостів після зачистки території від окупантів та розмінування щойно повідомили дорожники Чернігівщини. Підпишіться на канал AUTO.RIA в Telegram, щоб своєчасно дізнаватися про плани відбудови зруйнованих об'єктів інфраструктури у решті регіонів України.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми