debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Фахівці КП «Київпастранс» - учасники Rallye Monte-Carlo! Назад

Фахівці КП «Київпастранс» - учасники Rallye Monte-Carlo! На правах рекламы

У складі української команди є найповажніші ветерани автомобільного спорту України, а також молодіж з Києва, Львова, Запоріжжя, Чернівців, Тернополя, Донецька, Черкас.

Роман Щипков – начальник Реставраційного центру (ІЕРЦ) КП «Київпастранс», який вже десять років працює в «Київпастранс» і Віктор Поваров, 30 січня 2022 року стартують в Rallye Monte-Carlo. І ЦЕ ВПЕРШЕ, УКРАЇНЦИ НА УКРАЇНСКИХ АВТОМОБІЛЯХ В РАЛІ МОНТЕ-КАРЛО!

Роман Щипков – Чемпіон України з авторалі, Віцепрезидент «Відродженого Київського Клубу Автомобілістів» по спорту і Командор команди! 

П’ять років Україна йшла до цього моменту, а у 2017 році було створено ГО «Відроджений Київський Клуб Автомобілістів», який існував у Києві з 1904 року! Саме від ГО листування з Автомобільним клубом Монако дало позитивний результат. 

Саме ГО «Відроджений Київський Клуб Автомобілістів організатор участі української команди в Rallye Monte-Carlo Classique за патронатом Кабінету Міністрів лист №34220/0/2-21 від 26.10.21. 

У зв’язку з 60-річчям випуску «Запорожця» Україна вперше отримала погодження від Автомобільного клубу Монако ще минулого року.  І два автомобіля ZAZ 966 і ZAZ 965, були допущені до змагань, але в зв’язку з пандемію ралі перенесено. Цього року команда має шість автомобілів. Кожен екіпаж команди отримав листа-погодження комітету з відбору автомобілів учасників: Dear Mr SHCHYPKOV,

We are pleased to inform you that your car ZAZ 966 from 1971, has been chosen by the Selection Committee with the number 405 for the coming Rallye Monte Carlo Classique.

У складі української команди є найповажніші ветерани автомобільного спорту України, а також молодіж з Києва, Львова, Запоріжжя, Чернівців, Тернополя, Донецька, Черкас. Перлиною нашої команди є ЖІНОЧІЙ Екіпаж! В наступних публікаціях ми познайомимо з кожним екіпажом команди.

Змагання відбудуться в кінці січня 2022 року, траса пролягає гірською місцевістю, на екіпажі очікує надскладне випробування – нічні зимові гірські перегони. Однозначно, це неординарна подія у автоспорті, за якою спостерігає цілий світ. Сподіваємося достойно презентувати Україну, наш девіз «Українці на українських авто»! 

В програмі, крім спортивної частини, передбачаються ряд акцій-презентацій, що слугуватимуть промоції нашої Держави, тому запрошуємо усіх небайдужих приєднатися до команди Ukraine in Rallye Monte-Carlo. 

Ще цього року відбудуться презентації екіпажів та авто у Києві, Львові, Тернополі і Запоріжжі. У грудні цього року відбудуться тренувальні заїзди екіпажів-учасників новими гірськими автошляхами в Карпатах побудованими в рамках проекту «Велике будівництво».

Нашою командою погоджено з «Королівським Клубом Монако» проведення офіційної церемонії старту Rallye Monte-Carlo Classique у м. Києві.

Запрошуємо партнерів до співпраці та підтримати українську команду в січні 2022 року на історичному Rallye Monte-Carlo.

Дякуємо партнерам які вже з нами в команді: AUTO.RIA, TV5, ECOTV, ЕСПРЕСО ТБ, ТВА, ROSAVA, PREMIORRI, EUROL, «ГРАВІТОН» - національному виробнику комплектуючих для відомих автомобільних брендів Німеччини, виробникам якісної фарби ASPEKT та хімії ADMIRAL, нашим чеським партнерам PNEU VRANIK та виробнику елітного коньяку ТМ MONACO з Монако. 

Зимове ралі на історичних авто Rallye Monte-Carlo Classique - триденні автоперегони на регулярність руху гірськими трасами протяжністю майже 1000 кілометрів потребують спеціальної підготовки авто та водіїв. Переможцями вважаються усі екіпажі, які успішно фінішували, адже екіпажі змагаються на стандартних авто яким понад 60 років. Щоб вдало фінішувати у досить коротких за часом автоперегонах, потрібен довгий підготовчий період.

Спільно - будь-яка мета досяжна! 

Слава Україні! 

З Повагою, Віцепрезидент Клубу по спорту,

Командор Команди, Роман Щипков 

тел: +380671116265

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми