debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
В Києві відкрилась автомобільна виставка ComAutoTrans`2021 Назад

В Києві відкрилась автомобільна виставка ComAutoTrans`2021 На правах рекламы

На фоні стрімкого зростання продажів нових авто в Україні у квітні-травні з 26 по 28 травня 2021 року в м. Київ у Міжнародному виставковому центрі (Броварський пр-т, 15) при підтримці AUTO.RIA буде проводитися Міжнародна виставка комерційного автотранспорту ComAutoTrans’2021.

Провідні автомобільні бренди представляють на виставці нові комерційні автомобілі. Серед них:

RENAULT 

Trafic - це надзвичайно універсальний автомобіль, який спростить життя власникам завдяки таким особливостям: Найкраща довжина завантаження на ринку: корисна довжина з люком в перегородці становить 4,15 метра; Набір рішень, які роблять завантаження простішим і безпечнішим: задні двері, що відкриваються на 255°, 18 кріпильних кілець, та замок для лівих дверей для руху з відкритими на 90° правими дверима. Renault Trafic підтримує модульність і кастомізацію завдяки широкому вибору елементів і аксесуарів:

  • 2 варіанти довжини з корисним об’ємом від 5,2 до 6 м3;
  • спеціальна версія з подвійною кабіною для перевезення 6 осіб та вантажу об’ємом 4 м3;
  • широкий вибір засклення, перегородок та дверей.

Новий Renault Express

Renault Express

Просторий та універсальний автомобіль для роботи та дозвілля. Оснащений 5 повнорозмірними сидіннями та великим відділом для багажу, новий Express призначений для родин та власників бізнесу, аби відповідати всім необхідним потребам. 716-мм бічні двері та корисна довжина по підлозі 1189 мм (багажна зона за задніми сидіннями) – найбільші на ринку. Оснащується мультимедійною системою Renault EASY LINK з 8-дюймовим екраном, а також новими системами допомоги водію.

Новий Renault Express фургон

Новий Express фургон – практичний і функціональний автомобіль. Він відповідає всім головним вимогам комерційного сегменту та пропонує найкраще співвідношення ціни та якості. Він спрощує щоденне професійне життя: його корисний об'єм складає до 3,7 м³, ширина бокового отвору кузова – 716 мм, корисна довжина – до 2,36 м, об'єм відділів для речей – до 48 л. Також оснащується мультимедійною системою Renault EASY LINK з 8-дюймовим екраном, а також новими системами допомоги водію.

OPEL

Opel Combo Cargo

Компактний комерційний фургон Opel Combo Cargo стане ідеальним партнером для поїздок в умовах тісного міста або за необхідності доставки невеликих партій вантажів. Модель доступна в двох варіантах кузова – L1 (4,4 м) або L2 (4,75 м) – і пропонує корисну вантажопідйомність до 1 010 кг. Корисний об'єм вантажного відсіку досягає 4,4 куб. м, при цьому форма відсіку продумана так, щоб в ньому без проблем можна було розмістити до двох євро-паллет. Під час завантаження / розвантаження допоможуть великі задні двері і крупні бічні зсувні двері. Автомобіль оснащений 1,6-літровим дизельним мотором, який гарантує відмінну економічність - витрата палива становить лише 4,8-5 л на 100 км в змішаному циклі. Нарешті, фургон може запропонувати 3-місний салон за формулою «1 + 2», функцію складання пасажирського сидіння, перегородку між кабіною і вантажним відсіком, ABS і ESP, кондиціонер, фірмову магнітолу, тд.

Opel Vivaro Crew Cab

Комерційна гамма моделей Бренда включає в себе також і вантажопасажирський фургон Opel Vivaro Crew Cab. Це справжній «майстер на всі руки». У салоні передбачено два ряди сидінь і шість місць (включаючи водія) - можна перевезти сім’ю або невелику бригаду працівників. У задній частині кузова – вантажний відсік корисним об'ємом 5,5 куб. м і з можливістю перевезення 2,3-метрових довгих предметів. У комплектації автомобіля передбачено все необхідне оснащення як для комфорту людей, так і для зручності перевезення вантажів: ABS і ESP, фронтальні і бічні подушки безпеки, круїз-контроль і кондиціонер, 7-дюймовий сенсорний дисплей з функцією Mirror Screen, протиковзке покриття підлоги, трансформовані сидіння пасажирів (збільшення вантажного відсіку, відділення для зберігання дрібниць), тд.

Opel Movano

Нарешті, найбільший представник комерційної лінійки Opel - фургон Movano. В Україні доступний в двох типах кузова: фургон і шасі з одинарною або з подвійною кабіною. Фургон представлений у всіх типо-розмірах: від компактної версії L1H1 і до максимальної L4H3 з повною масою 4,5 тонни. Шасі будуть починатися від короткої версії L2 з повною масою до 3,5 тонни і закінчуючи довжиною базою L4 з повною масою до 4,5 тонни. Крім того, флагманська модель Opel Movano виділяється хорошою комплектацією: ABS і ESP, великий паливний бак (80 л), посилений генератор (185 А), камера заднього виду, задні двері і двоє зсувних бічні двері, багатофункціональне пасажирське сидіння (столик, відсік для речей).

New Opel Crossland

New Opel Crossland

Також, ми раді презентувати новинку 2021 року – Новий Opel Crossland. Універсальність, що приваблює оточуючих. Стиль, готовий до будь-яких випробувань. Починаючи з фірмового блоку Vizor у передній частині і закінчуючи надзвичайно практичним інтер’єром, новий Crossland — це кросовер, що поєднав в собі повсякденну практичність та привабливий дизайн, який привертає увагу, куди б ви не вирушили.

Peugeot Traveller Dangel 4x4

  • Режим 4x4 на вимогу
  • Збільшений кліренс
  • Знижений обсяг викидів CO2 і споживання палива
  • Комфорт підвіски
  • Технології компанії Dangel, що спеціалізується на створенні систем повного приводу
  • Адаптованість / доступний варіант системи для проходження складних ділянок
  • Захист картера двигуна / коробки передач, а також стандартного паливного бака / бачка для присадки на основі оксиду церію
  • На Ралі Дакар 2017, Peugeot Sport використала автомобілі Traveller 4X4 для своєї команди.

Peugeot Partner Dangel 4x4

Відома модель PEUGEOT Partner, але в унікальному виконанні Dangel - з повним приводом і збільшеним кліренсом. Універсальний мінівен-фургон PEUGEOT Partner цілком заслужено має масу шанувальників, а його якість і надійність, перевірені часом. Але тепер модель PEUGEOT Partner демонструє нові грані характеру: відмінна прохідність на будь-яких дорогах завдяки повному приводу, збільшеному кліренсу, додаткового захисту днища.

Peugeot 3008 Hybrid4

Новий технологічний Plug-in гібрид PEUGEOT 3008 PHEV: сумарна потужність 300 к.с., повний привід, можливість руху тільки на електротязі! Новинка готова запропонувати максимум швидкості і емоцій з нульовим викидом СО2.  Новинка PEUGEOT 3008 PHEV уособлює собою вершину досягнень відразу в декількох областях: ексклюзивна техніка під капотом, сумарна потужність 300 к.с., наявність системи повного приводу, максимальне оснащення в двох топових комплектаціях.

Citroen Jumper Dangel 4x4

Нарешті, на виставці ComAutoTrans'21, звичайно, буде показаний фургон CITROЁN Jumper. Комерційні моделі CITROЁN завжди радують низькою витратою палива, надійністю і витривалістю, високою якістю збірки. А ще - можливостями створення індивідуальних рішень по запитах клієнтів. А система повного приводу від компанії DANGEL розширює межі можливого та виводить дані фургони на новий рівень.

ZAZ (UMG, УкрАвто)

  • Автобус ZAZ A08 приміський
  • Автобус ZAZ A08 шкільний
  • Автобус ZAZ A08 міський
  • Автобус ZAZ A10 міський

BELAVA 

KARSAN

А також такі бренди як SAIPA, EMTECH, ELEKTROPRIDE,  Завод «Кобзаренка» та інші. Відвідувачі виставки: власники, директори, керівники автотранспортних відділів, логісти та фахівці, відповідальні за розвиток та управління автопарком підприємства фахівці з закупівель автотехніки для передтендерного огляду. Одночасно з ComAutoTrans проходить 29-та Міжнародна спеціалізована виставка автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів AutoTechService’2021. Організатор - компанія «Прем'єр Експо» (міжнародна група Hyve, Лондон), найбільший виставковий оператор в Україні. Відвідування виставки безкоштовне за умови реєстрації на сайті з промокодом: RIA http://www.comautotrans.com.ua/uk-UA/visitors/Registration.aspx#personal

 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми