debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Автопрегони LTAVAATTACK’19 проходили під осінньою зливою Назад

Автопрегони LTAVAATTACK’19 проходили під осінньою зливою На правах рекламы

3 листопада на картодромі «ЛТАВА» при підтримці AUTO.RIA у сильну зливу пілоти timeattack намагались зробити все можливе, щоб подолати кільцеву трасу за найменший проміжок часу.

Цими вихідними у місті була майже мінусова температура і цілий день похмура погода. Але якщо ви бачили як автомобілі на величезній швидкості заносить, як пілоти справляються зі слизьким асфальтом та примхами природи. Тоді ви точно відвідали закриття сезону TIMEATTACK у Полтаві. Адже незважаючи на дощ, змагання відбулися, і спортсмени все ж таки намагалися вийти з 1 хвилини. В такий холод гонки, мабуть, ще не проводилися, але насправді було весело і цікаво. Звичайно не обійшлося без технічних сходів, заносів та не очікуваних результатів. Можна сказати, що в цей день усе було несподіваним. Але такі умови навпаки підігріли інтерес пілотів і вдалося навіть показати цікаві результати. Інтрига, хто ж буде переможцем у своєму класі тягнулася до останнього.

автоспорт

Ще одна гарна новина для глядачів та учасників, яку отримав організатор змагань, Андрій ПРИХОДЬКО, - проект на реконструкцію картодрому затвердили і він пройшов до «Бюджету Участі». Хто був на LtavaRing знає, що він вже дуже потребує ремонту. Тому звертаємося до усіх любителів автоспорту, та просто полтавців, які вболівають за своє місто, сподіваємося на вашу підтримку.  Голосування триватиме до 11 листопада. Наш номер – 53 =) І повертаємося до результатів змагань. Цього разу, традиційно провели 3 сесії у 6 класах: GT-180, 2WD, AWD, ProSport, SupeSport і у новому класі - FWD-300. У кожному відзначили переможців:

автоспорт

Змагання проводили під егідою Автомобільної Федерації України. До зустрічі у наступному році, орієнтовно 3 травня 2020 року!

автоспорт

 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми