debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Конференція AUTO.RIA «Автомобільна інтернет-торгівля в Україні 2017» відбулась! Назад

Конференція AUTO.RIA «Автомобільна інтернет-торгівля в Україні 2017» відбулась!

20 жовтня у столичному Гольф Центрі AUTO.RIA зібрав представників автобізнесу на вже традиційну конференцію «Автомобільна інтернет-торгівля в Україні 2017».

Протягом восьми годин перед відвідувачами Конференції виступали 12 кращих маркетологів, експертів та бізнес-тренерів країни.

Відкрив програму директор по маркетингу RIA.com Сергій Молдаховський з темою «2 000 000+ дзвінків» — саме стільки у вересні отримали продавці, що розміщували свої пропозиції на AUTO.RIA. На основі даних аналітичного центру AUTO.RIA слухачі дізнались про головні тренди та тенденції автомобільного ринку України.

Найкращі спікери країни 

У своїх виступах доповідачі торкнулись широкого спектру питань — від управління персоналом до рекламних онлайн-кампаній. Зокрема, Дмитро Розенфельд представив «Парадокси споживацького мислення». Сергій Марченко поділився секретами мотивації корпоративною культурою. А Валентин Яроменко пояснив переваги прозорих продажів та навчив організовувати роботу відділу продажів як зрозумілий процес.



Обговорення автомобілів майбутнього

Одразу два виступи було присвячено темі електромобілів. Володимир Смірнов розказав як створити цивілізовану інфраструктуру для експлуатації електрокарів. А Олександр Чернишов продемонстрував тенденції та перспективи розвитку електромобілів в Україні.

Прогнози продажів у кредит та інтродакшн у криптовалюти

При висвітленні особливо актуальних тем відвідувачі вступали в дискусії. Зокрема, із представником Кредобанку Олександром Кушликом активно обговорювались перспективи кредитування. А максимуму градус дискусії сягнув під час виступу Дмитра Кришталя. Це вкотре засвідчило актуальність теми криптовалют та перспективність розвитку блокчейну на автомобільному ринку.

Презентації усіх спікерів доступні для перегляду у нашій групі у Facebook. Фотозвіт із конференції дивіться тут.

Мережа зближує

Протягом дня фрагменти виступів у режимі реального часу транслювались до групи конференції у мережі Facebook. А відвідувачі конференції за допомогою прямого включення з офісу RIA.com мали змогу познайомитись із командою AUTO.RIA. 

Учасники конференції, що ділились враженнями з друзями у соцмережі Instagram, отримували на згадку персональні сувеніри — свої знімки у роздрукованому вигляді. В залі презентації спеціально для цього працював instagram-принтер.

 Круглий стіл «Перевірені авто»: Інструменти боротьби з шахрайством на авторинку

Широкого спектру питань перевіреності автомобілів торкнулися учасники круглого столу. Обговорення тривало півтори години й продемонструвало, що у перевірених авто зацікавлені всі сторони авторинку. Зокрема, своїм баченням ситуації на ринку поділились керівник відділу розвитку автосервісних концепцій Bosch в Україні Костянтин Кляхін та завідувач відділу криміналістичних досліджень НДЕКЦ Олег Рум'янцев. Також доєдналась до дискусії проект-менеджер сервісу «Перевірено AUTO.RIA» Тетяна Шепелюк.

 

Враження учасників

Евгений Кругляк, CARS.UA:
Скажу відверто, мені все дуже подобається. Сподобались спікери та шикарна організація. Я дуже задоволений. Почув багато цікавих думок, що наштовхують на ідеї. Але подумати є над чим. Продовжуйте робити відмінну роботу.

Максим Мусяла, AVTOLOGISTIKA:
Дуже позитивні враження, багато цікавої інформації. Не все, але доволі багато для мене було нового. Багато цікавого у сфері інтернет-реклами, фейсбук, соціальних мереж. Всім учасникам конференції бажаю отримати максимум користі з того, що вони почули, втілити все це в життя й мати від того позитивний результат.

Вадим Кондаков, Autobooking.com:
Дуже сподобалась організація заходу. Хочу висловити велику вдячність всій команді AUTO.RIA та всім гостям. Був радий зустріти велику кількість знайомих, поспілкуватись із ними, обмінятись досвідом та ідеями. Не дивлячись на те, що контент цього року порівняно одноманітний, додались дуже сильні спікери, є що взяти для себе.

По завершенні офіційної програми учасники мали змогу поспілкуватись у неформальній атмосфері, поділитись досвідом та завести нові знайомства. Крім того, серед відвідувачів розігрувались подарунки від AUTO.RIA.

Серед сюрпризів було й запрошення на Конференцію «Автомобільна інтернет-торгівля 2018». Вона відбудеться через рік, і команда AUTO.RIA впевнена — обговорити буде що!

А поки що ми дякуємо всім, хто завітав до нас цього року, й запрошуємо переглянути в нашій групі у Facebook презентації спікері та фотографії, як це було. І, звісно, ми щиро бажаємо всім учасникам успіху та розвитку бізнесу. До зустрічі!

 

AUTO.RIA
Лідер автомобільної інтернет-торгівлі

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми