debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий KIA EV6: зустрічаймо в Україні. Яка ціна? Назад

Новий KIA EV6: зустрічаймо в Україні. Яка ціна?

На нашому ринку «офіційний» електромобіль очікується тільки в одній комплектації.

У той час як Hyundai Ioniq 5 представлений в Україні вже тривалий час, у компанії KIA не поспішали з виводом свого EV6 на наш ринок. Ба більше: наприкінці 2023 року офіційний імпортер навіть не повідомляв по намір дати старт продажу цієї моделі, однак нещодавно електричний  EV6 з'явився на офіційному сайті, після чого українські дилери почали додавати деякі важливі деталі про цей автомобіль. І, звісно ж, розсекретили його вартість.

Тест-драйв Hyundai Ioniq 5: настоящее будущее

У більшості оглядів західних медіа фігурує найпотужніший KIA EV6 GT з двома електромоторами на 589 “конячок”, однак постачання цієї версії на наш ринок, вочевидь, поки не передбачене. Для початку дилери марки запропонують тільки задньоприводну одномоторну версію електромобіля з 229-сильним двигуном і акумуляторною батареєю на 77.4 кВт·год, якої має вистачити приблизно на 528 км пробігу.

КІА ЄВ6

Станом на сьогодні відомо про єдину, але вельми недешеву комплектацію Kia EV6 “Лакшері”, яку дилери оцінили у 2 115 963 грн (еквівалент 51 900 євро). Такі автомобілі будуть обладнані підігрівом передніх та задніх сидінь, двозонним клімат-контролем і додатковим підігрівачем салону, цифровою панеллю приладів, адаптивним круїз-контролем та широким переліком іншого обладнання.

Скільки за новий KIA EV6 на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Зауважимо, що з таким цінником новинка конкуруватиме не лише зі спорідненим Hyundai Ioniq 5, а й матиме низку інших цікавих суперників. Наприклад, днями представлений у нас Ford Mustang Mach-E німецького виробництва зі схожими характеристиками можна знайти за ціною від 2 056 984 грн, а виготовлений в Угорщині 228-сильний Mercedes-Benz EQB коштує щонайменше 2 149 179 грн.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми