debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Скільки гривень за новий Ford Mustang Mach-E? Назад

Скільки гривень за новий Ford Mustang Mach-E?

За попереднім планом, електромобіль мав дебютувати в Україні восени поточного року, однак перші машини з’явились у дилерів ще у січні, — і нам вже відомі їхні ціни.

Електричний кросовер Mustang Mach-E, презентований автомобільній спільноті світу ще у 2019 році, нарешті дістався України — і зробив це навіть раніше, ніж наприкінці 2023-го планував імпортер. Автомобілі були помічені «живцем» ще у першій половині січня, а зараз дилери оголосили ціни та почали збирати замовлення на подальші постачання.

Нагадаємо, йдеться про електричний кросовер з купеподібним 5-дверним кузовом, довжина якого становить 4712 мм (він приблизно на 10 см довший за Ford Kuga, що побував на тест-драйві AUTO.RIA нещодавно) з майже триметровою колісною базою (2 984 мм). Такі габарити дають підстави порівнювати його, скажімо, з електричними Jaguar i-Pace, BMW iX3 чи Mercedes-Benz EQC, однак Mustang Mach-E буде значно доступнішим за кожного з них.

Тест-драйв Ford Kuga FHEV: виріс, але не подорослішав

Втім, силова установка електричного «Форда» буде не такою потужною, як у згаданих суперників: офіційний прайс-лист українського імпортера містить лише один 269-сильний варіант з крутним моментом 580 Н·м: він прискорює двотонний Mustang Mach-E з місця до «сотні» за 6,3 секунди, обертаючи усі 4 колеса. Розташований під підлогою кросовера літій-іонний тяговий акумулятор на 75 кВт·год забезпечує електромобілю пробіг у межах 400 км між повними зарядками АКБ.

Початкова вартість нового Ford Mustang Mach-E становить 2 043 892 гривень, — однак, варто зауважити, йдеться про вельми щедро обладнаний електромобіль у комплектації Premium з двома дисплеями (діагоналлю 10,2 та 15,5 дюйма), «музикою» Bang & Olufsen з аудіосистемою на 10 динаміків, шкіряною оббивкою та електричними налаштуваннями сидінь, двозонним клімат-контролем, адаптивними світлодіодними фарами тощо.

Нові Ford Mustang Mach-E: за скільки на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Нові Ford Mustang Mach-E: за скільки на AUTO.RIA?
от 2 079 616 грн до 2 139 968 грн

Більше деталей про Ford Mustang Mach-E, призначені для українського ринку, ми викладемо в одному з найближчих випусків нашої рубрики «Автомобіль тижня». Підпишіться на канал Новин AUTO.RIA у Telegram, щоб своєчасно отримувати повідомлення про найцікавіші події на автомобільному ринку в Україні та у світі.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми