debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Наступний Nissan Qashqai буде електричним і матиме яскравий дизайн Назад

Наступний Nissan Qashqai буде електричним і матиме яскравий дизайн

Презентація четвертого покоління кросовера відбудеться ще нескоро, однак перша інформація про нього вже є.

Третє покоління Nissan Qashqai зараз знаходиться на екваторі свого життєвого циклу і в цей момент японці активно розробляють наступну генерацію моделі. На цю мить в мережі поки немає детальної інформації про технічні характеристики четвертого покоління, та й на очі фотошпигунів новинка також не потрапляла. Однак нещодавно з'явились перші чутки, які доволі вірогідно описують концепцію наступного покоління кросовера.

Гібридний Nissan X-Trail e-Power випробували на «лосиному тесті». ВІДЕО

Журналісти британського видання AutoExpress запевняють, що четвертий Qashqai з точки зору дизайну надихатиметься концептом Hyper Urban і надали декілька зображень, які демонструють можливий дизайн новинки. По рендеру важко зрозуміти габарити моделі, однак найімовірніше довжина новинки складатиме близько 4,5 метрів.

Ніссан Кашкай

Окрім цього британці запевняють, що в новій генерації паркетник повністю перейде на електричну тягу, а в його основі лежатиме модульна архітектура CMF-EV. Що ж до електрифікації Qashqai, то навіть актуальний e-Power з запасом вписується в суворі європейські норми, однак в офісі Nissan мають намір повністю відмовитись від бензинових і дизельних двигунів у Європі, — навіть якщо вони є складовою гібридної силової установки.

Тест-драйв Nissan Qashqai e-Power: електромобіль, який заряджає себе сам

Інсайдери запевняють, що базова версія паркетника матиме привод на одну вісь і акумуляторну батарею на 60 кВт·год, а у топової модифікації будуть окремі електродвигуни на кожну вісь і батарея ємністю 90 кВт·год. Характеристики автомобіля поки невідомі, але за попередньою інформацією запас ходу новинки складатиме близько 550 кілометрів.

Скільки за новий Nissan Qashqai на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Скільки за новий Nissan Qashqai на AUTO.RIA?
от 1 064 010 грн до 1 698 590 грн

Варто зазначити, що чутки про електричне майбутнє популярного кросовера ширяться, як то кажуть, «не на голому місці»: приводом для спалаху інтересу виявилося повідомлення про інвестицію 2 мільярдів фунтів стерлінгів у британський завод Nissan під Сандерлендом. Виробник не приховує, що випускатиме там одразу три електричних кросовери: Juke, Qashqai та Leaf

Отзывы о Nissan Qashqai

312 место
Отлично
683 отзыва
4.3
312 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.2
  • Комфорт
    4.1
  • Цена
    4.0
  • Дизайн
    4.6

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Nissan Qashqai

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми