debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Стати автомобільним дилером тепер простіше Назад

Стати автомобільним дилером тепер простіше

МВС здійснило низку змін, які спрощують реєстрацію суб’єктів господарювання котрі займаються роздрібною або оптовою торгівлею транспортними засобами.

Стати на облік у Головному сервісному центрі МВС суб’єктам господарювання, які здійснюють торгівлю автотранспортом, стало простіше – повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Ринок електромобілів: вибрати Tesla Model S зараз простіше ніж Nissan Leaf

Згідно з наказом МВС №279 від 06.05.2022, який нещодавно набув чинності, встановлено вичерпний перелік документів, які подаються для постановки на облік тими, хто бажає легально здійснювати торгівлю автомобілями. Також скасовано нотаріальне посвідчення «паперів», крім цього документи для реєстрації можна надсилати в електронному вигляді.

Відеоінтерв’ю: «Нульове розмитнення»: залишити, скасувати, чи створити нові правила?

Строк розгляду заяви скорочено до 10 днів, визначено механізми, за якими зареєстровані автодилери отримуватимуть номерні знаки для разових поїздок та бланки актів прийняття-передавання транспортних засобів, а також доступ до електронного реєстру для внесення інформації про надходження й реалізацію товару та обіг спеціальної продукції.

Автодилери в Україні

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми