debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Споживаємо відповідально — пальне для перемоги Назад

Споживаємо відповідально — пальне для перемоги

Громадяни долучаються до перемоги волонтерством, бізнес податками, працівники донатами. А автолюбителі — відповідальним споживанням пального.

«Збережи пальне для перемоги» — проект наших партнерів, мережі АЗК WOG, до якого долучаємось і ми в AUTO.RIA. Наша мета — стимулювати водіїв споживати пальне відповідально, без зайвих витрат і з розумінням, наскільки воно важливе саме зараз. 

В умовах жорсткої нестачі пального надзвичайно важливо берегти його для техніки й транспорту ЗСУ, медиків, волонтерів, ДСНС, аграріїв та інших служб, що критично важливі для функціонування економіки та нашої безпеки.

Ще до недавнього часу понад 90% нафтопродуктів надходили в Україну з росії та Білорусі. Зараз же, коли логістичні ланцюги повністю перебудовуються, а агресор руйнує всю паливну інфраструктуру — заводи, нафтобази, АЗК — свідоме споживання стало без перебільшень питанням життя і смерті. Адже кожен літр, кожна крапля це швидкість та мобільність наших захисників, це можливість медиків надати своєчасну допомогу пораненим, а пожежників — ліквідувати пожежу, поки вона не розрослась.



Крім того, економія пального зараз зміцнює нас і в майбутньому: допомагає аграріям доглядати за полями, а бізнесу — доставляти продукти, ліки й інші речі першої необхідності та, зрештою, підтримувати економіку вже самою своєю діяльністю, рухом коштів та податками. 

«Ми впевнені, ця ініціатива не просто знайде відгук у серцях багатьох українців, а й спонукає до конкретних кроків, які дозволять заощаджувати пальне кожному тут і зараз. Ми нація з високим рівнем самоорганізації, що є нашим унікальним ДНК. Це проявляється не лише у волонтерстві в критичні моменти нашої історії, але й у вмінні допомагати й підтримувати тих, хто цього найбільше потребує. Сьогодні такої згуртованості потребують всі ті, хто рухають життя в країні, для кого транспорт є важливою складовою, без якої цей рух неможливий. Запрошуємо підтримати ініціативу: ділитися у соцмережах дописами та розповідями про альтернативи авто, які ви для себе обрали, позначаючи їх хештегом #бутиукраїнцем. Станьте прикладом для своїх рідних та друзів, надихніть їх до відповідального споживання пального».
 – Директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський.

Вже скоро, після нашої перемоги, ми зможемо сісти за кермо і проїхати всю нашу країну вздовж і впоперек. Ми навідаємось до кожного міста, яке забажаємо, починаючи з Чернігова й закінчуючи Севастополем. І кожен буде знати, що є в цьому й його заслуга. І зовсім не крапля, а літри ;)

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми