debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений Toyota Corolla Cross показали в Азії. Що далі? ВІДЕО Назад

Оновлений Toyota Corolla Cross показали в Азії. Що далі? ВІДЕО

Коли рестайлінговий кросовер почнуть продавати у Європі — поки невідомо.

Кросовер Toyota Corolla Cross було представлено ще у 2020 році, а це означає що за всіма законами ринку японці вже мали провести рестайлінг моделі. Однак ті донедавна взагалі не поспішали з оновленням: як результат, перший рестайлінг паркетника показали тільки наприкінці минулого тижня у Таїланді. Причому, поки зазначені нововведення складно назвати глобальними.

Тест-драйв Toyota Corolla Cross: альтернатива RAV4 з комфортною підвіскою

Найсильніше рестайлінгову модель видає передня частина з новим бампером, до якого інтегровано фальшрадіаторну решітку та декоративну смужку поміж передньою оптикою. Самі ж фари зберегли колишню форму, однак змінили начиння, а смугу ходових вогнів змістили нижче, щоб вона мала вигляд органічного продовження декоративної перемички, розташованої поміж передньої оптики. 

В інтер'єрі серйозних дизайнерських змін цього разу не відбулось. Передня панель і центральна консоль тут виглядає точнісінько як і раніше. Єдиними елементами, що видають рестайлінговий кросовер всередині, стали збільшений до 12,3 дюйма дисплей панелі приладів і тачскрін мультимедійної установки, з якого прибрали кнопки, розтягнувши діагональ до 10,1 дюйма. Втім, зауважимо, що у Європі Corolla Cross вже давно пропонують саме з таким набором дисплеїв. Тож у нашому випадку змін в салоні очікувати не варто.

Скільки за нову Toyota Corolla Cross на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Скільки за нову Toyota Corolla Cross на AUTO.RIA?
от 1 378 375 грн до 1 620 180 грн

Якоїсь суттєвої модернізації в технічному плані або в лінійці двигунів цього разу також не передбачено. Врешті оновлена Corolla Cross змінилась переважно візуально, — щоб автомобіль краще відповідав модним дизайнерським трендам. У Toyota не уточнюють коли саме оновлять європейську версію кросовера і як саме зміниться вона, однак судячи з актуальних моделей, істотних відмінностей між “європейцем” та “азіатом” очікувати не варто.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми