debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Jeep Compass матиме більше комплектацій в Україні Назад

Новий Jeep Compass матиме більше комплектацій в Україні

Тепер у салонах українських дилерів пропонуватимуть три рівні оснащення кросовера. Та чи буде він доступнішим?

Свого часу перезапуск бренду Jeep в Україні відкрив популярний у європейських країнах Compass - але виключно в єдиній комплектації Limited. Попри те, що це доволі “нафарширована” обладнанням версія, відсутність вибору могла бентежити клієнтів, тому на початку лютого імпортер вирішив додати 2 нових версії для цієї моделі. Втім, обидві будуть дорожчими за Compass Limited, який нещодавно встиг побувати на тест-драйві AUTO.RIA.

Що вибрати? Порівнюємо кросовери Jeep Compass e-Hybrid та Hyundai Kona Hybrid

Відмінною рисою виконання Altitude буде дуже широкий перелік електронних асистентів. Наприклад, у цій модифікації пропонують адаптивний круїз контроль, який може змінювати ліміт швидкості, орієнтуючись на дорожні знаки, фари EcoLED, “віртуальну” панель приладів і мультимедійну систему з 10,1-дюймовим сенсорним дисплеєм. За такий автомобіль в Україні проситимуть щонайменше 1 271 000 грн.

Найдорожчою модифікацією тепер стане Compass Summit, який дилери оцінили у 1 383 200 грн. За ці гроші вам запропонують кросовер із заводським тонуванням і атермальним покриттям на лобовому склі, функцією автоматичного паркування, оздоблений шкірою салон та лінзовану світлодіодну оптику.

В наявності! Новий Jeep Compass e-Hybrid на AUTO.RIA
Предложение о продаже

Що ж до лінійки двигунів, то вона залишиться без обновок. На нашому ринку, як і дотепер, пропонуватимуть лише 1,5-літровий 130-сильний “м'який” гібрид, який передає тягу на колеса через 7-діапазонну роботизовану трансмісію. Привод також залишиться виключно переднім, хоча у Західній Європі можна замовити й плагін-гібридний Compass 4xe з додатковим електродвигуном на задній осі. Однак ця модифікація була б дорожчою за ті, що тепер представлені у нас.

Отзывы о Jeep Compass

194 место
Отлично
83 отзыва
4.4
194 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.5
  • Надежность
    4.6
  • Комфорт
    4.3
  • Цена
    4.3
  • Дизайн
    4.3

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

объем багажника

Все отзывы о Jeep Compass

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми