debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Duster: за добу до прем'єри секретів майже не лишилось Назад

Новий Duster: за добу до прем'єри секретів майже не лишилось

За попередньою інформацією, Duster нової генерації буде на декілька тисяч євро дорожчим за попередника. Що ще відомо?

Як і його попередник, теперішній кросовер Renault Duster здобув неабияку прихильність українців та тривалий час утримував перше місце у рейтингах популярності. Однак вже найближчим часом румунський виробник презентує абсолютно нову генерацію «Дастера», - і вона, як уже достеменно відомо, істотно відрізнятиметься від попередніх.

Що вибрати? Порівнюємо кросовери Renault Duster та Chery Tiggo 4

У головному офісі фірми намагаються утримати інформацію про нове покоління кросовера в секреті до останньої миті. Але насправді залишилось дуже небагато нюансів, про які ми не могли б вам розповісти перед прем'єрою. Причому, йдеться не лише про зображення машини нового покоління, а й про її характеристики.

Вже відомо, що новий Duster буде матиме значно сучасніший вигляд за свого попередника і запозичить деякі рішення, які зараз популярні в преміальному сегменті. Якщо раніше в Мережі можна було знайти лиш натяки на вигляд екстер'єра новинки, то буквально вчора там на мить з'явився (і був моментально «розібраний» на скріншоти) фрагмент офіційного відео, на якому автомобіль можна роздивитись вельми детально.

Скільки за новий Renault Duster на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Також відомо, що після зміни поколінь Duster має нарешті перейти на «реновську» платформу CMF-B. Для ринків країн Західної Європи авто комплектуватимуть малокубатурними бензиновими двигунами та економними гібридними агрегатами. Збережеться й система повного приводу, — однак поки незрозуміло, чи це буде схема з карданним валом (як, скажімо, на гібриді Ford Kuga, який днями побував на тест-драйві AUTO.RIA), чи конструкція з окремим електромотором на задній осі. Більше деталей ми зможемо дізнатись найближчим часом на офіційній прем’єрі нового Duster.

Отзывы о Dacia Duster

Отлично
18 отзывов
4.2
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.6
  • Надежность
    4.2
  • Комфорт
    3.7
  • Цена
    4.5
  • Дизайн
    4.1

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, коробка передач, объем багажника

качество материалов, качество сборки, шумоизоляция

Все отзывы о Dacia Duster

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми