debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Українська лінійка Jeep отримала флагманський кросовер. Скільки коштує Grand Cherokee? Назад

Українська лінійка Jeep отримала флагманський кросовер. Скільки коштує Grand Cherokee?

На цю мить це найдорожчий новий Jeep в українських автосалонах.

Український імпортер автомобілів Jeep крок за кроком наближається до фінального етапу перезавантаження бренду. В компанії вже встигли розпочати приймання замовлень на позашляховик Wrangler та паркетник Compass, а нещодавно до цього переліку приєднався і великий SUV Grand Cherokee.

Автомобіль тижня: Jeep Compass

На нашому ринку автомобіль пропонуватимуть доступним у двох варіантах довжини кузова та компонування салону. Стандартна версія, розрахована на 5 пасажирів, матиме довжину 4,9 метра, тим часом як більшу модифікацію з кузовом завдовжки 5 204 міліметрів можна буде замовити з трирядним салоном на 7 місць.

Що ж до лінійки агрегатів, то базова модифікація кросовера отримає вже знайому прихильникам бренду 2,0-літрову “турбочетвірку”, яка розвиватиме 271 кінську силу та неабиякі 397 Н·м крутного моменту. За передачу тяги на колеса тут відповідатиме 8-діапазонний “автомат” TorqueFlite 8HP50, завдяки якому кросовер прискорюватиметься до 100 км/год лише за 6,3 секунди. Споживання бензину таким агрегатом у комбінованому циклі становитиме близько 9,5 літрів на 100 кілометрів.

Тест-драйв Jeep Wrangler: Эксклюзив

Поціновувачі атмосферних ДВЗ будуть раді почути, що під капотом Grand Cerokee залишили й 3,6-літровий V6 з родини Pentastar. Цей агрегат розвиватиме 285 кінських сил та 400 Н·м і співпрацюватиме з точно таким же “автоматом”. Цікаво, що для автомобіля з великим атмосферним двигуном заявлені такі ж динамічні характеристики, що й на машині з турбомотором, однак витрати "Пентастара" у комбінованому циклі будуть більшими: близько 11,1 л на 100 км.

Одна з головних принад великого позашляховика — вдосконалена система постійного повного приводу Quadra-Trac, яка, залежно від комплектації, має одно- або двоступеневу роздавальну коробку з гідравлічним управлінням автоматичної муфти розподілу тяги (а на 7-місній машині ще й міжколісний диференціал LSD на задній осі) та систему контролю руху з фіксованими налаштуваннями для різних типів покриття.

Перейдіть сюди, щоб своєчасно дізнатись про наявність у салонах дилерів нових Grand Cherokee!
Зацікавились новим Jeep Grand Cherokee?

Найдоступніший варіант Jeep Grand Cherokee дилери оцінюють у 2 615 400 гривень, за які вам запропонують п'ятимісний автомобіль з дволітровим “турбомотором”. Найдоступніший семимісний Jeep Grand Cherokee L у найпростішому виконанні Limited з V6 коштуватиме 2 788 300 гривень, а за топовий автомобіль з довгим кузовом у максимальній комплектації Summit Reserve доведеться викласти принаймні 3 509 000 гривень.

Отзывы о Jeep Grand Cherokee

313 место
Отлично
215 отзывов
4.3
313 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.3
  • Комфорт
    4.3
  • Цена
    3.6
  • Дизайн
    4.5

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов

Все отзывы о Jeep Grand Cherokee

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми