debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Jeep Wrangler знову представили в Україні. Яка ціна? Назад

Новий Jeep Wrangler знову представили в Україні. Яка ціна?

Справжній позашляховик пропонуватимуть з компактним економним двигуном.

Позашляховик Jeep Wrangler добре знайомий українцям і має палких поціновувачів на наших теренах. На жаль, через зміну імпортера ця модель деякий час не була представлена в автосалонах, однак (і цього разу — на щастя) нещодавно повернулась до нових дилерів з уже знайомим мотором, а перші екземпляри з нової партії вже доставлені на територію нашої країни.

Тест-драйв Jeep Wrangler: Эксклюзив

З того часу як Wrangler востаннє продавався в дилерських центрах, його дизайн особливо не змінився. Як і раніше, це брутальний позашляховик з сучасною світлодіодною оптикою, простим і дуже функціональним салоном та практичними матеріалами оздоблення. Загалом екстер'єр та інтер'єр мають вельми спартанський вигляд, хоча цінник (і таке найчастіше трапляється у нечисленному сегменті «справжніх» позашляховиків) не корелює з візуальним враженням.

На нашому ринку новий Jeep Wrangler пропонуватимуть за ціною від 2 818 900 гривень за автомобіль з дволітровою “турбочетвіркою” GME T4, яка розвиватиме 272 кінські сили та 400 Н·м крутного моменту. Вже у стандартному виконанні позашляховик матиме повноприводну трансмісію з 8-ступеневим “автоматом” і посиленим переднім мостом Dana M210.

Перейдіть сюди, щоб своєчасно дізнатись про наявність у салонах дилерів нових Wrangler!
Зацікавились новим Jeep Wrangler?

Навіть зі шкірою в салоні та кольоровим екраном мультимедійної системи Jeep Wrangler залишається радикальним позашляховиком, що впадає в око під час дослідження обладнання у стандартній комплектації. Поки покупцям більшості кросоверів пропонують пофарбовані у колір кузова корпуси дзеркал, Wrangler хвалиться посиленими червоними гаками для буксування та позашляховими дисками з шинами для бездоріжжя. Тому навіть із цінником під 3 мільйони гривень реальних конкурентів серед нових авто у цієї моделі буде небагато.

Отзывы о Jeep Wrangler

Отлично
47 отзывов
4.3
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.6
  • Комфорт
    3.7
  • Цена
    3.4
  • Дизайн
    4.9

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, стоимость обслуживания, цена, шумоизоляция

Все отзывы о Jeep Wrangler

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми