debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Скільки гривень за новий Geely Coolray? Назад

Скільки гривень за новий Geely Coolray?

174-сильний бензиновий турбо, оцинкований кузов з оздобленням пластикових деталей «під карбон», два великих дисплеї та вкриті алькантарою крісла з інтегрованими підголівниками: що ще запропонують українським клієнтам дилери та скільки усе це коштуватиме?

Нарешті кросовер Atlas Pro більше не почуватиметься самотнім: у салонах дилерів Geely з’явилась друга модель — субкомпактний Coolray. Зауважимо, новинка без перебільшення сунулася у самісіньке пекло: кузов завдовжки 4380 міліметрів, колісна база 2600 мм і кліренс у 17 сантиметрів примусять кросовер конкурувати з доволі сильними та вже непогано відомими українській спільноті суперниками на кшталт Suzuki S-Cross (4300 мм), Peugeot 2008 (4304 мм), MG ZS (4323 мм), Honda HR-V (4340 мм) і навіть Renault Duster (4341 мм).

Рейтинг найпопулярніших нових авто вересня в Україні. Оце сюрприз!

То чим намагатиметься «брати за душу» найменший з представлених в Україні автомобілів Geely? По-перше, ставленням до безпеки, якого розробники бренду, вочевидь, набралися від інженерів сестринської марки Volvo. Переважна більшість компонентів модульної платформи Geely BMA (йдеться про щонайменше 70% деталей силового каркаса кузова) виготовлена з надміцної сталі, до того ж майже всі вони (за виключенням панелі даху) оцинковані й мають багатошаровий антикорозійний захист. Подушки безпеки (представлені на українському ринку машини мають шість ейрбегів) виготовляє компанія Autoliv — один із лідерів свого сегмента, що постачає продукцію багатьом шанованим автомобільним брендам.

Моторизація Geely Coolray не передбачає вибору силових агрегатів: яку б з двох представлених на українському ринку комплектацій не обрав клієнт, її буде оснащено бензиновим 1,5-літровим турбо потужністю 174 к.с. з тягою 290 Н·м, а також 7-ступеневою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Привод — лише на передні колеса, однак виробник запевняє, що цей факт не надто шкодить динамічним характеристикам: за офіційними даними прискорення з місця до 100 км/год має тривати 7,6 секунди. Заявлений апетит новинки складає 6,1 л/100 км у змішаному циклі. Протокол, за яким були отримані ці дані, не вказаний, тож ми будемо раді перевірити їх під час тест-драйву.

Щедрий набір та високий рівень бортового обладнання — один з головних козирів автовиробників з КНР, і Coolray має чим привабити око: на передній панелі встановлено пару чималих рідкокристалічних дисплеїв: 10,25-дюймовий кластер приладів і 12,3-дюймовий сенсорний екран інформаційно розважальної системи. Вкрите перфорованою шкірою мультикермо обладнане підігрівом, — як і дуже ефектні на вигляд крісла з додатковою бічною підтримкою, підпором для попереку, інтегрованими підголівниками й оббивкою зі вставками з алькантари у топовій версії Premium, вартість якої становить 925 000 гривень.

Які нові кросовери Geely вже є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Від «молодшої» Luxury за 851 000 грн вона відрізняється ще й наявністю безключового доступу до авто, датчика дощу, бездротової зарядки для смартфона, великого панорамного даху замість скляного люка, електричними налаштуваннями крісла водія замість механічних, 18-дюймовими колісними дисками замість 17-дюймових тощо. Офіційна гарантія, передбачена для нового Geely Coolray, триватиме 5 років або до подолання кросовером 150 000 кілометрів.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми