debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Фургон Ford Transit отримав невеликі оновлення Назад

Фургон Ford Transit отримав невеликі оновлення

Продаж новинки у Європі стартує цього літа.

Європейська версія фургона Ford Transit отримала невелике оновлення. Фургонам 2024 модельного року переглянули різні комплектації та додали сучаснішого обладнання. Причому, модернізації зазнала не тільки стандартна версія моделі з ДВЗ, а й електричний E-Transit.

Тест-драйв Ford Transit Custom PHEV: Деньги любят счет

Суттєвих візуальних змін останнє оновлення не передбачає. В інтер'єрі ж модернізований Transit можна буде розпізнати завдяки 12-дюймовому дисплею мультимедійної системи, який тепер встановлюється у всіх комплектаціях, і 8-дюймовій панелі приладів: її отримає навіть базовий варіант фургона. Серед менш помітного нового обладнання стандартної версії можна виділити системи утримання рядності та автономного екстреного гальмування.

Форд Транзіт

У переліку опцій фургона з'явився 5G-модем, який інтегровано до інформаційно-розважальної систему автомобіля. Вона, до речі, тепер підтримуватиме функцію хмарного оновлення. Також серед незвичайних особливостей можна виділити нову технологію Delivery Assist, яка "помічатиме" циклічні поїздки та зможе автоматизувати невеликі дрібниці. Наприклад, вимикатиме двигун після приїзду на паркінг.

Скільки за новий Ford Transit на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Скільки за новий Ford Transit на AUTO.RIA
от 1 506 938 грн до 2 215 000 грн

Місцеві дилери поки не розкривають точних цін на оновлені фургони, але обіцяють розсекретити прайс вже найближчим часом. Втім, з огляду на розширений перелік базового обладнання, розраховувати на зменшення вартості автомобіля не варто. Особливо якщо розглядати варіант купівлі однієї з топових передньоприводних версій, на які почнуть встановлювати 8-діапазонний “автомат”.

Отзывы о Ford Transit

400 место
Хорошо
277 отзывов
3.9
400 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.1
  • Надежность
    3.9
  • Комфорт
    4.0
  • Цена
    3.6
  • Дизайн
    4.0

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, стоимость обслуживания, цена

Все отзывы о Ford Transit

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми