debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений Lexus ES отримав сучасніше обладнання Назад

Оновлений Lexus ES отримав сучасніше обладнання

Седан отримав додаткове обладнання і змінені комплектації.

Актуальне покоління Lexus ES було представлено приблизно п'ять років тому та вже пережило рестайлінг декілька років тому. Проте, в Північній Америці ця модель і нині непогано продається, а самі японці зараз заклопотані розширенням модельної лінійки бренду. Саме тому життєвий цикл цього покоління Lexus ES було подовжено і модель отримала чергове оновлення.

7-місний Lexus TX: новий погляд на сімейну розкіш

Обидва попередні рестайлінги не сильно змінили зовнішній вигляд автомобіля. Після них седан отримав адаптивну оптику та трохи змінений салон з кращими матеріалами. Що цікаво, і на цей раз японці вирішили не займатись візуальним оформленням автомобіля і сконцентрувались тільки на його обладнанні.

Лексус ЄС

Наприклад, на седанах 2024-модельного року суттєво розширили наповнення базових комплектацій. Помітно зріс перелік електричного обладнання, після додавання пакету Technology Package до стандартної комплектації. Також було переглянуто асортимент колісних дисків для деяких виконань.

Усі нові Lexus: що пропонують на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Усі нові Lexus: що пропонують на AUTO.RIA?
от 1 760 605 грн до 6 511 713 грн

Лінійка двигунів після рестайлінгу не змінилась. Базовою версією залишився ES250 під капотом якого встановлюється 207-сильний 2,5 літровий “атмосферник”. Також на деяких ринках будуть доступні седани з 3,5-літровим V6 на 306 “конячок”, а топовою модифікацією залишається 218-сильний гібрид ES300h з 2,5-літровою “четвіркою” під капотом. Першим ринком на якому з'явиться оновлений седан стануть США, де новинку обіцяють представити найближчими місяцями. Що ж до ціни, то розширений пакет базового обладнання обійшовся ES у додаткові 700 доларів, таким чином седан у стандартному виконанні здорожчав до 43 190 доларів США.

Отзывы о Lexus ES

50 место
Отлично
60 отзывов
4.7
50 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    4.8
  • Комфорт
    4.8
  • Цена
    4.2
  • Дизайн
    4.7

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач

дорожный просвет, тормоза

Все отзывы о Lexus ES

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми