debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений Peugeot 508: є перші фото! Як вам дизайн? Назад

Оновлений Peugeot 508: є перші фото! Як вам дизайн?

У салонах європейських дилерів оновлений 508 з'явиться вже цього літа.

На тлі власних однокласників Peugeot 508 виділявся дуже виразним дизайном та великою кількістю нестандартних рішень. Навіть зараз друга генерація досі має доволі свіжий вигляд з її незвичайним екстер'єром та сміливим салоном. Втім, щоб підтримувати рівень продажів, виробникові доводиться дедалі оновлювати свої авто, — і новий 508 не став винятком з цього правила.

Пежо 508

Можна сказати, що цей рестайлінг у Peugeot вдало використали, щоб підігнати модель під актуальний дизайн бренду. Фастбек та універсал отримали нову фальшрадіаторну решітку з двовимірною емблемою і вужчою головною оптикою. До слова, остання виготовляється за новою матричною технологією, а замість вузьких смуг ДХВ 508-го, які називали "іклами", з'явились фірмові "потрійні пазурі".

Тест-драйв Peugeot 508: Огонь в глазах

На задній частині авто змін не так багато. Єдине що там можна помітити, це ліхтарі, на яких також обіграно мотив з трьома "кігтями". Серед менш помітних обновок можна виділити декілька нових варіантів колісних дисків та розширену кузовну палітру, в якій з'явились три нових відтінки (Okenite White, Titanium Grey, Eclipse Blue).

У салоні оновленого Peugeot 508 встановлено модернізовану інформаційно-розважальну систему з 10-дюймовим тачскріном і трохи змінену центральну консоль, на якій з'явився новий селектор КПП. До слова, всю лінійку моделі пропонуватимуть виключно з восьмиступеневим “автоматом”.

Що вибрати? Порівнюємо Peugeot 508 та Skoda Superb

Що ж до двигунів, то на цей момент французи не обіцяють істотних оновлень. Базовим агрегатом має стати 1,2-літрова “турботрійка” на 130 кінських сил, але для Африки та низки інших країн з поблажливішими екологічними законами запропонують ще й 1,6-літровий 218-сильний бензиновий агрегат. У Європі головну ставку робитимуть на 1,5-літровий 130-сильний турбодизель і, звісно ж, гібриди.

Пежо 508

Усі гібридні варіанти нового Peugeot 508 матимуть повний привод і можливість заряджатися від зовнішньої електромережі. На базових Plug-in hybrid 180 e-EAT8 та 225 e-EAT8 використовується один той самий 110-сильний електродвигун, тим часом як бензинова складова відрізнятиметься. На перший встановлюватимуть 150-сильний PureTech, для другого передбачений 180-сильний агрегат.

Які моделі Peugeot є в Автоцентрі AUTO.RIA просто зараз?
Нові автомобілі Peugeot в наявності!

На вершині гібридної лінійки розташується 508 Plug-in hybrid 4 360 e-EAT8 із таким самим електродвигуном у картері 8-діапазонного “автомата” і додатковим 113-сильним електромотором на задній осі. Під капотом буде встановлено 200-сильний бензиновий PureTech, тож автомобіль показуватиме дуже пристойну динаміку, адже сумарна віддача усіх агрегатів складе солідні 360 кінських сил.

Усі нові Peugeot 508 на AUTO.RIA
Предложение о продаже

Виробництвом оновленої моделі як і раніше буде займатись французький завод Stellantis в Мюлузі. Що ж до локальних прем'єр, то їхні строки можуть сильно відрізнятись: на близьких до нас ринків Західної Європи модель з'явиться вже цього літа, однак українським прихильникам нових автомобілів Peugeot, вочевидь, доведеться зачекати трохи довше.

Отзывы о Peugeot 508

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (2)

Добавить комментарий к статье
Ярослав | 09:17, 28 февр. 2023

Пежо як усе на висоті. Дуже бомбезний дизайн і рішення

Лілія | 13:46, 20 мар. 2023

Як завжди дизайн крутезний!!

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми