debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлені BMW X5 M та X6 M стали тяжчими та повільнішими Назад

Оновлені BMW X5 M та X6 M стали тяжчими та повільнішими

Перші «живі» автомобілі з'являться у салонах дилерів протягом декількох місяців.

Попри схожу програму модернізації, компанія BMW постійно розділяє прем'єри стандартних X5 та X6 та їхніх заряджених версій з додатком ”М” у назві. Декілька тижнів тому баварці показали "звичайні" модифікації паркетників, а днями у BMW представили спорт-версії кросоверів Competition. Як варто було очікувати, їхні удосконалення виявився майже аналогічним, хоч і з певними сюрпризами.

Cкільки гривень за гібридний кросовер BMW XM?

Візуально заряджені версії пішли тим же напрямком, що й стандартні паркетники. На них також з'явились нові фари, переоформлені бампери та інший салон з панеллю приладів, об'єднаною в один модуль з мультимедійною системою. Також невеличку модернізацію пережила електроніка автомобілів. Та найцікавіше, звісно, приховано під капотом.

Після модернізації 4,4-літрові бітурбо V8 розжилися допоміжним електричним двигуном, який мав би додавати жару під час старту автомобіля: невеличкий 12-сильний мотор було інтегровано до коробки передач автомобіля. На перший погляд, його характеристики не вражають, хоча тяга додаткових 200 Нм повинна була стати істотною допомогою під час інтенсивного прискорення.

Цікаво, що акумулятор, який живить тяговий електродвигун, німці встановили під капотом автомобіля, тим часом як 12-вольтова батарея за старою традицією залишилась у багажнику кросовера. Втім, не усі зміни пішли потужним кросоверам на користь: наприклад, авто серії Competition як і дотепер видають по 625 к.с. та 750 Нм крутного моменту, однак їхня вага збільшилася приблизно на 65 кілограмів.

Все новые BMW: что есть на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Все новые BMW: что есть на AUTO.RIA?
от 1 166 886 грн до 13 450 361 грн

Як наслідок, динаміка розгону до 100 км/год у BMW X5 M та X6 M після оновлення не покращилась, а навіть дещо погіршилась: замість 3,8 секунди прискорення триває 3,9 сек. Максимальна швидкість новинок традиційно обмежена на рівні 250 км/год, однак за доплату баварці можуть посунути відсічку до 290 км/год. У європейських дилерів оновлені кросовери з'являться цієї весни, а на деяких ринках моделі вже навіть отримали цінники, судячи з яких значного збільшення вартості після модернізації не станеться.

Отзывы о BMW X5 M

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (1)

Добавить комментарий к статье
Сергей | 17:43, 23 февр. 2023

Тот самый случай , что от гибрида никакой пользы , кроме заработка автопроизводителя , впрочем , как и у всех остальных марок

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми