debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Toyota RAV4 зміниться у 2023 році. Як саме? Назад

Toyota RAV4 зміниться у 2023 році. Як саме?

Популярний кросовер пережив планове оновлення. Але що ж у ньому нового?

Компанія Toyota регулярно модернізує свій найпопулярніший кросовер. Приблизно рік тому японці представили рестайлінгову версію RAV4 з оновленим дизайном, а вже цього року модернізацію пережив салон автомобіля та деякі електронні асистенти.

Тест-драйв Toyota RAV4 Plug-in Hybrid: вы захотите переплатить

Як і минулого разу, кросовер не стали змінювати кардинально. Судячи з офіційних фотографій, дизайн передньої панелі та центральної консолі в інтер'єрі залишився таким самим, а єдиними змінами стали дисплеї мультимедійної системи та панелі приладів. Останній виріс до 12,3 дюйма та отримав можливість кастомізації. Наприклад, на цей дисплей можна вивести карту штатного навігатора, або обрати один з чотирьох типів оформлення.

Тачскрін інформаційно-розважальної системи збільшився до 10,5 дюймів. Окрім цього змінилась її апаратна частина. Сама система тепер навіть в базовій конфігурації працює з Apple CarPlay та Android Auto та підтримує багато хмарних сервісів, але навряд чи вони будуть доступними для нашої країни найближчим часом.

Все предложения новых Toyota RAV4 на AUTO.RIA
Предложение о продаже

Не такі помітні, але дуже важливі зміни задекларовані для асистента Toyota Safety Sense. Тепер він зможе слідкувати за пішоходами та іншими автомобілями при проїзді перехресть, попереджатиме водія про небезпеку, а у випадках коли він не реагує на сигнали — буде самостійно зупиняти автомобіль. А ось лінійку двигунів цього разу вирішили не чіпати.

Отзывы о Toyota RAV4

195 место
Отлично
634 отзыва
4.3
195 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.6
  • Комфорт
    4.0
  • Цена
    4.2
  • Дизайн
    4.5

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Toyota RAV4

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми