debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Прощавай, 2022-й, а ми продовжуємо… Назад

Прощавай, 2022-й, а ми продовжуємо…

Що ми робили у найтяжчий для всіх нас рік, що робитимемо далі, й чому боротись за правду зараз важливо, як ніколи?

2022-й рік… Його точно запам’ятає кожен українець. Ми прожили його у боротьбі за свободу й правду. Й що б ми не загадували на наступний рік, над чим би не працювали просто зараз — все зводиться до одного. Найпростішого та водночас найважливішого: безпека, захист близьких та наближення перемоги.

Ми, команда AUTO.RIA, бачимо своїм обов’язком перед країною та українцями долучатись до волонтерських ініціатив та безпосередньо підтримувати наших хлопців і дівчат на передовій. Це вже стало частиною нашої буденності. Та не менш важливим для нас є продовження нашої справи — розвиток ринку перевірених авто. Ми робимо це відповідально й чесно, не відкладаючи на колись, а просто зараз. Бо бачимо в цьому дещо більше, ніж просто підтримку економіки.

Саме тому AUTO.RIA продовжує перевіряти продавців та їх виставлені на продаж автомобілі за базовими параметрами. Крім того, пропонуємо розширені перевірки VIN+ та VIN MAX, з якими про минуле автомобіля можна дізнатись якщо не все, то майже. Любителі ж авто з США чи Канади можуть перевірити свою ластівку завдяки звіту CARFAX / AutoCheck. Що ж стосується актуального стану, то в рамках технічної перевірки ми перевіряємо автомобілі на кращих СТО країни.

Більше того, у боротьбі за правду нам допомагає багатотисячна спільнота небайдужих автолюбителів — Інтернер-Інспектори. Разом із вами сьогодні ми лишаємось єдиними на ринку, хто дбає про безпечну покупку. Навіть у той надскладний час, у який ми живемо. Адже ми розуміємо, що це важливо і зараз — як ніколи.

Як перевіряє AUTO.RIA

Як перевіряли люди у 2022

Всі перевірки AUTO.RIA доступні також для замовлення продавцями. Вказаний VIN-код дає покупцям достатньо підтвердженої інформації, щоб прийняти рішення про купівлю. А прикріплений звіт із результатами розширеної перевірки вигідно виділяє авто серед схожих пропозицій і суттєво пришвидшує продаж.

Ми продовжуємо перевіряти ринок авто не завдяки, а всупереч обставинам. І все для того, щоб ви, обираючи серед сотень тисяч авто, могли купити своє без ризику й подальших сюрпризів. Це наша сміливість і внесок у нашу перемогу.
Дякуємо, що ви з AUTO.RIA. Все буде добре – ми переможемо! 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (8)

Добавить комментарий к статье
Гость | 18:12, 22 дек. 2022

Не завжди можна провірити чи було авто в дтп або ремонті тому що не всі реєструють або не всі ходят на СТО щоб фіксувалося то тільки коли хочеш купити авто то лутше брати з собою майстра щоб оглянув авто він побачит чи було пошкоджено чи було крашене і т.д.

boris | 18:49, 22 дек. 2022

Ви пробували замовляти перевірку на Авторіа? Скажу з власного досвіду (якщо буде цікаво можу пошукати скріни, якщо збереглись) розписано подетально що красилось, що шпаклювадось, стан двигуна і інших елементів (ті які Ви замовите). Ціна звісно піднялась від початкової, але зате не їхав за 400+- кілометрів...

Ярослав | 08:20, 23 дек. 2022

Не у всіх продавців чомусь можна перевірити на СТО - немає такої перевірки, а тільки по VIN коду. Напевно при додаванні оголошення є така опція: чи дозволяєш перевірку чи ні, тому і немає можливості. А це із сторони Авторіа нечесно - можливість перевірки на СТО і по VIN коду має бути у всіх за замовченням.

AUTO.RIA | 12:40, 23 дек. 2022

Насправді, перевірити можна технічний стан будь-якого авто, що продається на AUTO.RIA. Іноді кнопка замовлення технічної перевірки й справді відсутня на сторінці пропозиції. Це пов’язано з тим, що в місті продажу авто відсутні СТО наших партнерів. Можливо, з часом відповідна кнопка з’явиться. Поки що ж ви можете замовити перевірку таких авто, вказавши його ID на AUTO.RIA на сторінці замовлення технічної перевірки https://auto.ria.com/uk/technicalcheck/ або ж у своєму особистому кабінеті https://auto.ria.com/uk/cabinet/reports. Менеджери приймуть заявку та спробують домовитись із продавцем перевірити авто в найближчому місті, де є наші партнерські СТО.

Ярослав | 14:41, 23 дек. 2022

Це пояснення треба щоб було написано біля кнопки Перевірити авто

Роберт | 18:33, 07 янв. 2023

Продам Х5 2007 в ідеалі. Для ЗСУ гарний торг!

Гость | 19:29, 15 янв. 2023

Авторіа, коли вже добавите відгуки про покупців, щоб можна було на вашому сайті вбити його номер, а потім інші продавці монли перевірити, щоб не витрачати марно час на клоунів, які просто катаються дивляться автівки по приколу. Впевнений, що 99.9% продавців з радістю підтримають , таке нововведення

Игорь | 14:39, 06 февр. 2023

Спасибо огромное за возможность удалённой проверки авто! Списался с продавцом, заказал проверку на АвтоРиа, получил детальный отчёт и купил авто в другом регионе не тратя время на поездку и т.д.

Добавить комментарий к статье Читать все комментарии (8)

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми