debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Як відправити своє авто на фронт через AUTO.RIA? Назад

Як відправити своє авто на фронт через AUTO.RIA?

На війні кожен може бути корисним. І продавці авто, і посередники між ними, і — віяння часу — волонтери замість покупців.

Наша війна проходить на колесах. Транспорт потрібен всім і всюди: волонтерам для доставлення допомоги, цивільним для евакуації, а військовим для розвідки та полювання за окупантом та його технікою. 

AUTO.RIA не може стояти осторонь і щодня десятки людей працюють над нововведеннями, які наближають нашу перемогу. Одна з таких ініціатив — рішення, що дозволяє продавцям передати авто за розумну ціну безпосередньо волонтерам для потреб держави.

Як передати авто для потреб держави

Для цього достатньо вибрати опцію «Для ЗСУ дешевше» при додаванні чи редагуванні авто. Щоб уникнути дзвінків від недобросовісних покупців, які видають себе за волонтерів, цю позначку бачать тільки менеджери AUTO.RIA, які зв’язуються з продавцем і уточнюють за яку ціну він готовий передати автомобіль.

Після цього менеджер AUTO.RIA пропонує волонтерським і благодійним фондам, які шукають транспорт для ЗСУ, ТрО чи інших потреб держави, спеціально підібрані автомобілі за зниженою ціною.

Найзатребуваніші автомобілі просто зараз це повноприводні кросовери й пікапи до 10 000$ для зони бойових дій або легкові авто до 3 000$ для внутрішніх перевезень чи переміщень у військових частинах.

Знаєте волонтерів, що шукають авто? Розкажіть нам!

Якщо ви знаєте про організації, що займаються передачею автомобілів захисникам — скажіть про це нам і ми обов’язково внесемо їх до нашої бази.

Приємним сюрпризом при роботі над цим проєктом стала чесність українців. Розуміючи, до яких наслідків може призвести прихована несправність, продавці розказують про автомобіль дійсно все, навіть те, чого при продажі, як правило, не озвучують ;)

Перші ластівки уже на фронті!

Першою ластівкою, що полетіла до лав ЗСУ, став нерозмитнений Opel Astra, який ми доставили з Хмельницького до волонтерської організації «Шахіна». Волонтери ж оперативно передали автомобіль нашим захисникам у Кривому розі.

Зараз в роботі ще близько 10 автомобілів, кожен з яких за умови задовільного технічного стану може допомогти країні вже зараз. І ми дуже сподіваємось, що вся можлива допомога надійде вчасно. Та ще більше віримо, що війна закінчиться швидко й у таких ініціативах просто зникне потреба.

Тримаємось, Перемога буде за нами!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми