3 відгука про Jeep Cherokee 2018 року

Мої відгуки →
5.0 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
Перший власник 28 тис.км 13.2 л / 100 км Сім'я
  • 5 Ціна
Jeep Cherokee Trackhawk 3,2. Супер м\'яке і комфортне авто зі спортивною поведінкою, кліренсом 25 см і прохідністю справжнього позашляховика, і блокуванням заднього мосту !
Назарій18 грудня 2020

5.0 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
34 тис.км 10 л / 100 км Сім'я
  • 5 Ціна
Дуже подобається цей автомобіль. Володіє надзвичайною м\'якістю, що надає комфорт по поганім дорогам та бездоріжжю. Система Старт -Стоп гарно економить пальне коли стоїш у пробці в місті в годину-пік. Приємний салон не лише на вигляд, але і до нього хочеться торкатися знову і знову. В цьому авто ти відчуваєш себе особливим, адже твоє авто - це ти!
Роман25 лютого 2020

4.8 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
витрати палива
10 тис.км 9 л / 100 км Подорожі
4.8 Відмінно
  • 4 Ціна
шикарная и практичная машинка, немножко большой расход топлива в городе, а так замечаний практически нет.
Cергей06 лютого 2020

Відгуки про Джип Черокі по рокам