debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Де українці купують автомобілі? Назад

Де українці купують автомобілі?

А також про те, як швидко, зручно та безпечно можна знайти легковика, який відповідатиме вашим запитам та можливостям.

Українці купують автомобілі на AUTO.RIA: тут представлено близько 200 тисяч легковиків з пробігом, а також 5 тисяч нових у пропозиціях від автосалонів. Сюди ж приходять і ті, хто нещодавно закінчив автошколу й отримав новеньке посвідчення водія. Машини тут різного віку й ціни – від кількох сотень «умовних» за «Таврію» до понад півмільйона доларів за Rolls-Royce чи Lamborghini. Тобто – тут точно можна знайти автівку, що відповідатиме будь-яким побажанням майбутнього власника і при цьому покупка «впишеться» у потрібний бюджет.

Коли мова йде про нові авто, на які розповсюджується гарантія, простіше – у разі виникнення якихось неполадок їхнім усуненням займатиметься дилер. А що робити з автівками з пробігом? Як купити так, аби не отримати «кота в мішку» ще й за свої гроші? Для цього AUTO.RIA перевіряє всі авто за VIN-кодом, щоб з незалежних реєстрів отримати інформацію про пробіг, ймовірну участь авто в ДТП, наявність обтяжень тощо, крім цього можна (і варто замовити розширені перевірки, включно з діагностикою технічного стану авто, щоб точно знати, що ви купуєте, та чи варте воно тих грошей, які просить продавець.

Встановити застосунок AUTO.RIA

А де та як підібрати автомобіль, який якнайближче відповідатиме моїм побажанням та можливостям водночас? Найпростіший шлях для цього – встановити застосунок AUTO.RIA на свій смартфон, й фактично цілодобово матимете доступ до всього авторинку України. Точно знаєте, за кермо якої моделі сядете невдовзі - переглядайте пропозиції з потрібною автівкою з будь-якого регіону, створюйте підписки для отримання сповіщень про надходження свіжих пропозицій, додавайте найцікавіші варіанти до обраного, та, звісно – не забувайте перевірити авто перед купівлею.

Коли ж вагаєтесь між кількома варіантами - наші рекомендації допоможуть визначитися швидше, і відстань між вами та новеньким (чи нехай і не дуже) автомобілем ставатиме все меншою.

Отже, здається з тим, як зробити перший крок, аби наблизитися до купівлі першої автівки, ми щойно визначилися: українці автомобілі купують на AUTO.RIA, лише тут є перевірені авто та можливість замовлення додаткових перевірок, а найпростіший шлях отримати постійний доступ до всього авторинку країни – скористатися безплатним застосунком AUTO.RIA.

Встановити застосунок AUTO.RIA

Вдалого вибору!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми