debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Peugeot 3008 стане купе-кросовером: є перші фото! Назад

Новий Peugeot 3008 стане купе-кросовером: є перші фото!

У продажу нове покоління кросовера з'явиться вже наступного року.

На завтра, 12 вересня, запланована прем'єра нової генерації Peugeot 3008. Компанії вдалось зберегти майже всі особливості третього покоління в секреті, але дизайн автомобіля від сторонніх очей все ж не приховали. Нещодавно в Мережі з'явились фірмові зображення нового кросовера. Фотографій небагато і вони мають не надто високу якість, але навіть цього досить, щоб зрозуміти як сильно зміниться автомобіль.

Автомобіль тижня: Peugeot 408

Судячи з усього, постійна зміна класу в майбутньому може стати фішкою моделі. Якщо перша генерація 3008 мала однооб'ємний кузов і фактично була компактним кросс-веном, то в третій генерації вже класичного паркетника перетворили на крос-купе з елегантним спортивним кузовом. На фірмових фото новий дизайн демонструє електрична модифікація e-3008 для якої новий кузов матиме ще практичну користь у вигляді покращеної аеродинаміки.

Що ж до інтер'єра, то його в Peugeot “злили” ще влітку. Тут ми зможемо побачити розвиток фірмової панелі i-Cockpit, де екрани панелі приладів та мультимедійної панелі об'єднали в єдиний модуль. Як і на новому 308, тут також можна побачити третій екран i-Toggles, розміщений на центральній консолі: він дозволяє створити власні "швидкі кнопки" кнопки для швидшої навігації мультимедійною системою.

Скільки за новий Peugeot 3008 на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Скільки за новий Peugeot 3008 на AUTO.RIA
от 1 120 000 грн до 2 232 000 грн

Технічні характеристики новинки французи все ж таки зберегли до прем'єри новинки, отже мають розсекретити їх вже завтра. Проте, якщо взяти до уваги, що в Peugeot продовжують використовувати модернізовану архітектуру EMP2, можна спрогнозувати, що під капотом новинки встановлюватимуть 1,2-літрові бензинові PureTech, гібриди з функцією підзаряджання на основі 1,6-літрової “четвірки”. Тим часом електрична версія е-3008 може мати одразу кілька модифікацій силової установки, які відрізнятимуться типом привода, потужністю та акумуляторними батареями. Більше деталей дізнаємось завтра під час презентації нового 3008 на заводі в Сошо.

Отзывы о Peugeot 3008

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми