debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
ЗСУ просить громадян повідомляти про особливо небезпечну техніку ворога Назад

ЗСУ просить громадян повідомляти про особливо небезпечну техніку ворога

Не вся небезпечна техніка окупантів обов'язково обладнана гарматами: інформація про розташування деяких інших машин не менш важлива.

Цивільні громадяни з перших днів війни допомагають Збройним силам України  виявляти ворожі диверсійні групи, колони танків або іншої техніки окупантів. Спеціально для цього в Україні був створений окремий Telegram-бот @stop_russian_war_bot, через який повідомити про місцезнаходження ворога можна за декілька кліків.

Корисно знати: вразливі місця бойової техніки загарбника

Однак не вся небезпечна техніка окупантів обов'язково обладнана гарматами та кулеметами. Зокрема, в Збройних силах України просять громадян повідомляти про виявлення засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ) та радіоелектронної розвідки (РЕР). На озброєнні окупаційних військ знаходиться чимало техніки, зразки якої можна побачити нижче.

Зброя

Окремо хочемо нагадати, що при відсутності мережі Інтернет громадяни можуть доповісти про виявлення ворожої техніки через гарячу лінію Міністерства оборони України 0800-500-442. В інших випадках зручніше використовувати @stop_russian_war_bot у Telegram.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →