debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Невдовзі Київ заполонять автоледі. Українок запрошують долучитись до жіночих екіпажів,
які виїдуть на столичні дороги, вже на початку березня. Назад

Невдовзі Київ заполонять автоледі. Українок запрошують долучитись до жіночих екіпажів, які виїдуть на столичні дороги, вже на початку березня. На правах рекламы

Квіти, шампанське, подарунки, поцілунки — перші вісники весняного жіночого свята — 8 березня. А в столиці це свято відрізняється ще й великою концентрацією автомобілів на вулицях Києва, керованих жінками.

За традицією цього дня Київський Міський АвтоМотоКлуб (КМАМК, kmamk.com) при підтримці AUTO.RIA проводить щорічний традиційний захід у центрі столиці України - Велике Жіноче Ралі, в якому змагаються тільки представниці прекрасної половини людства.

Охочих спробувати власні сили, перевірити своїх «залізних коней» й дістати порцію адреналіну чимало, тож заявок до офісу КМАМК надходить дуже багато. До постійних учасниць щороку додаються дебютантки. Ось і нині жіноча гонка претендує на те, щоб стати однією з найчисельніших у сезоні. Вже зараз попередню онлайн реєстрацію пройшли понад 80 учасниць з Києва, Борисполя, Бучі, Харкова, Дніпра та Запоріжжя. І це ще не межа, адже реєстрація екіпажів автоледі триває до 7 березня 2022 року включно! Саме у цей день дівчата отримають стартові номери, пройдуть адміністративну та технічну перевірку.

А тепер більш докладно про Велике Жіноче Ралі 2022 ????

У змаганні можуть брати участь виключно жіночі екіпажі (пілот та штурман), а рух автоледі проходить за маршрутом - Легендою та тільки в рамках Правил Дорожнього руху України. Легенду кожен екіпаж отримує у день змагання, 8 березня, за деякий час до старту.

Автомобілі учасниць поділяються на класи:

  • N 1 – до 1400 см.куб.;
  • N 2 – до 1800 см.куб.;
  • N 3 – понад 1800 см.куб.;
  • E – електромобілі;
  • SPORT — залік для екіпажів в яких щонайменше один з членів екіпажу брав участь в трофеях, кубках, чемпіонатах з автомобільного спорту;
  • ПЕРШИЙ СТАРТ – залік для екіпажів в яких обидві учасниці (пілот/штурман) беруть участь в автоспортивних змаганнях вперше.

Також передбачено залік в абсолютному заліку для всіх учасниць, крім екіпажів класу SPORT, а до автомобілів з наддувом застосовується коефіцієнт 1,7.
Нічого «нахіміченого» і «прокачаного». Головна ідеологія — безпека дорожнього руху і гарний настрій.

Велике Жіноче Ралі за багато років проведення перегонів (а це вже понад 20 років!) стало місцем, яке привертає значну увагу киян і гостей столиці. Багато хто приходить подивитись змагання вже традиційно, багато перехожих просто стають свідками цікавих подій. Очевидно, найцікавіше - це слалом (або швидкісне маневрування), де учасниці демонструють свої вміння керування автомобілем на спеціальному майданчику.

Водночас, важлива складова змагання, проїхати за маршрутом гонки вулицями Києва і виконати додаткові завдання, переважно секретні, тобто невідомі до початку перегонів.

Провести жіноче свято небуденно і екстремально прагне усе більше панянок з усієї країни. Якщо ви бажаєте спробувати щось абсолютно нове та кардинально змінити традиційний формат 8 березня, тоді запрошуйте подруг і беріть участь у Великому Жіночому Ралі 2022. Організатор перегонів – Київський Міський АвтоМотоКлуб забезпечить вам вибухову суміш емоцій та драйву!

Побачили себе у складі учасниць? Вітаємо! Ще трохи і ви дізнаєтесь більше інфи щодо семінару для новачків, таймінгу урочистого відкриття змагання та старту вашого автомобіля. На зустрічах ви також маєте нагоду познайомитись з постійними екіпажами Великого Жіночого Ралі, які будуть раді поділитися своїми досвідом.

Слідкуйете за нашими новинами!

Більше інфи вже скоро…

#ВеликеЖіночеРалі #БольшоеЖенскоеРалли #святовесни #ЖінкиРулять #KMAMK

Маєте питання/побажання/пропозиції?
Ми відкриті до співпраці!
З повагою, Президент КМАМК
Сергій Малик
+38 050 311 35 34
kmamk23@gmail.com
www.kmamk.com

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми