debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Чемпіонат України з гірських перегонів стартує у Трускавці! Назад

Чемпіонат України з гірських перегонів стартує у Трускавці! На правах рекламы

Галицький Автомобільний Клуб підготував одразу дві глядацькі ділянки та фанзони.

Найочікуваніша подія у світі автоспорту - Чемпіонат України з гірських  перегонів, при підтримці AUTO.RIA, виходить на старт. Вже 5-7 квітня учасники 1-го і 2-го етапів «Гран-Прі Трускавець»  долатимуть складні та видовищні ділянки як у центрі курортного міста,  так і на Бухівському перевалі.

Організатор змагань - Галицький Автомобільний Клуб підготував одразу дві глядацькі ділянки та фанзони. Першим складним елементом, що спортсмени виконуватимуть у центрі міста стане традиційна "бочка" - оберт на 360 градусів навколо  фігури. Вона розташується на вулиці М.Гоголя.

А от на Майдані  Незалежності у центрі Трускавця на учасників і глядачів чекає нова не менш видовищна V-образна фігура. І саме тут розташується друга - найбільша фанзона що здатна вмістити кілька тисяч людей. Загалом же, з міркувань безпеки, траса сезону 2019 отримала певні відмінності.

Траса першого дня змагань матиме довжину 2900 метрів і дві складні фігури.

Траса другого дня розташована на Бухівському перевалі з боку селища Опака,і  матиме по 10 лівих та правих поворотів. Загальна довжина 3300 метрів.

Вже другий рік поспіль Чемпіонат України з гірських автоперегонів не залишається поза увагою іноземних екіпажів. Першовідкривачем  українських гірських перегонів у 2018 році став британський пілот Дейв Холланд, а вже у 2019 - список учасників поповнився прізвищем пілота з Польщі!

Сам же Трускавець, завдяки сприянню Трускавецької мерії та Міжнародної Асоціації Автомобілістів Прикарпаття, змагання у місті стали головною візитівкою розвитку вітчизняного автоспорту та туристичної привабливості України. Тож, з 2017 року 1-й і 2-й етапи серії вже традиційно відбуваються у Трускавці.

Загалом список учасників вражає - майстри спорту,  чемпіони України, а також багаторазові учасники та призери серії:

http://gac.org.ua/mc_results/hill_climb_tryskavec_2019/entry_list.html

А тепер ми з радістю представляємо партнерів Чемпіонату України з гірських перегонів 2019!

Генеральний інформаційний партнер сезону: телеканал НТН  та програма "Свідок"!

Усі подробиці Чемпіонату України з гірських перегонів дивіться у  програмі «Свідок» на телеканалі НТН.

https://ntn.ua/uk/products/programs/svidok/news

Генеральний інтернет-партнер:

AUTO.RIA знає все про ваше майбутнє авто. На AUTO.RIA автомобілі, що продаються, можна перевірити технічно та юридично. 16 видів перевірок допомагають дізнатися все про своє майбутнє авто до того, як зроблено вибір. https://auto.ria.com/

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми