debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
LTAVAATTACKSERIES’18 4 етап стартує на початку осені Назад

LTAVAATTACKSERIES’18 4 етап стартує на початку осені На правах рекламы

Запрошуємо усіх полтавців та гостей міста активно провести перші вересневі вихідні на 4 етапі LTAVAATTACKSERIES’18, який пройде при підтримці AUTO.RIA.

Кожен етап пропонує глядачам щось нове та цікаве: автомобілі, учасники, рекорди тощо. Кожен прихильник автоспорту знає, що ці перегони збирають більше 50 унікальних спортивних машин з усієї України. На змаганнях представлено 5 класів, які мають свої особливості та переможців: Street, AWD, AWDlight, 2WD, ProSport, SuperSport. Кожного етапу найкращі знавці змагань, беруть участь у розіграші від ведучого, та отримують корисні подарунки. Кожен глядач знайде для себе враження, позитивні емоції, нову інформацію, з користю проведений вихідний на СТК «Лтава». Кожного року автомобілісти й організатори викладаються на повну, щоб продемонструвати найкращі результати, рівень підготовки, пристрасть до тієї справи, яку роблять.

Кожного разу це крок уперед! Приділіть 2 вересня 2018 року поїздці на картодром «Лтава» та переконайтеся у цьому самі. До речі, цього разу заплановано реверс траси, тому змагання обіцяють бути складнішими, а заодно напруженішими й цікавішими. Маленька підказка для майбутніх учасників розіграшу від ведучого – захід проходить під егідою Автомобільної Федерації України (ФАУ) та Полтавської областної Федерації Автоспорту, в рамках Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене», незмінний та незамінний організатор – Андрій ПРИХОДЬКО.

До зустрічі на змаганнях!

*Прохання до представників ЗМІ для проходження акредитації попередньо зареєструватися за посиланням: http://ltavaring.com/akkreditatsiya-na-etap-natsionalnoj-serii-ltava-attak-2017/

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми