debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Кубок м. Києва з кільцевих мотоперегонів GrandPrix Open Cup та Кубок м. Києва з Supermoto Open Cup Назад

Кубок м. Києва з кільцевих мотоперегонів GrandPrix Open Cup та Кубок м. Києва з Supermoto Open Cup На правах рекламы

Сезон 2017 року буде насиченим на мотоподії, як ніколи раніше.

Крім Чемпіонату України по кільцевим мотоперегонам та Супермото у місті Києві проходитимуть кубкові змагання в обох дисциплінах. Протягом сезону заплановано провести чотири етапи Кубку м.Києва з кільцевих мотоперегонів GrandPrix Open Cup та три етапи Кубку м.Києва з Supermoto Open Cup. Досвідченні спортсмени отримують можливість потренуватись та перевірити себе перед початком Чемпіонату країни. Взяти участь у змаганнях зможуть також ті, хто поки не має досвід участі у перегонах, адже картодром – найкраще місце для перших мотоперегонів.

У рамках кільцевих мотоперегонів «GrandPrix Open Cup» заліки проходитимуть у чотирьох класах. Ті, хто впевнений у своїх навичках зможуть посперечатись у швидкості на прямих і навичках проходити повороти у класах GrandPrix Cup та Stock Cup. Новачки змагатимуться в окремому заліку класу Rookie Cup. Ті, хто вирішив обрати для перегонів мотоцикли з двигуном об’ємом 300 куб.см, які стають все більш популярними серед прихильників мотоциклів, ганятимуться в окремому класі Supersport – 300. У кубкових гонках «Supermoto Open cup» змагання проходитимуть у чотирьох класах. Дорослі гонщики виступатимуть у класах Open та Amateur, а діти та підлітки віком до 15 років у класі Юніор.

Також цього року в окремому заліку Pit Bike зможуть позмагатися власники піт-байків. Отже, сезон починається! 29 та 30 квітня 2017 року при підтримці AUTO.RIA на картодромі «КартТочка» київського автодрому «Чайка» проходитимуть перші етапи Кубку м.Києва обох дисциплін. Потужні спортбайки та, хоча й невеликі за розміром, але не менш швидкі мотоцикли супермото не залишать байдужим жодного уболівальника. Яскраві емоції, незабутні враження від захоплюючих маневрів, обгонів і наполегливої боротьби стануть прикрасять останній вікенд квітня. Медіа підтримка змагань: українська редакція міжнародного порталу Motorsport.com, перша продакш студія Sharepls videoproduction, інтернет портал про український та міжнародний мотоспорт Motosport.ua, , інтернет ресурс СпортГід Київ, автомобільний інтернет портал AUTO.RIA.

Висловлюємо подяку нашим партнерам:

  • F1shop.com.ua - інтернет-магазин іміджевої автомотоспортивної атрибутики команд та пілотов MotoGP і Formula1;
  • Консалтингова компанія Radimar Consulting Group;
  • Беттінгова компанія UABET
  • AUTO.RIA

Початок перегонів у суботу та неділю об 11-30. Слідкуйте за новинами на сайті www.uasbk.com.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми